« Till översikten

Lion Alpin öppnar nytt hotell i världscuporten Zauchensee

Skidområdet Zauchensee är ett välkänt namn för många då det är ett populärt stopp i den alpina världscupen. Som del i det stora skidområdet Ski Amadé får du tillgång till hela 350 km pist.

Zauchensee, ett snösäkert paradis utan trängsel

I Zauchensee bor du mitt i skidåkningens centrum. Byn är liten och mysig med ett fåtal hotell vilket gör att liftköer och trängsel i backarna tillhör ovanligheterna. Zauchensee är den högst belägna skidorten i hela Ski Amadé på 1350 meters höjd vilket gör att området är mycket snösäkert under hela säsongen. Zauhensees skidområde är via en kort tur med skidbussen sammanlänkat med Flachauwinkel, Kleinarl, Flachau och Wagrain. Totalt har du 350 km pist att utforska, alla på perfekt dagstur-avstånd. Liftkortet som ingår gäller för hela Ski Amadé

"Zauchensee är ett snösäkert skidområde som passar dig som prioriterar varierande och utmanande backar och lite folk i pisten framför ett pulserande nattliv och vild afterski. Skidområdet är modernt och erbjuder skidåkning i världsklass" säger Rickard Rosgren försäljningschef för Lion Alpin.

Bo liftnära på Lion Alpins egna gemytliga hotell 

På Hotel Enzian bor du precis vid liften vilket gör det enkelt att vara först ut i backen på morgonen för att njuta av nypistade backar. Det finns tillgång till hela 6 liftar inom gångavstånd från hotellet.
Det fyrstjärniga hotellet har byggts ut i etapper och består av tre sammanhängande byggnader. Hotellet andas österrikisk charm och skidglädje ner i minsta detalj.


"Hotel Enzian har precis det som våra gäster uppskattar; liftnära läge, rymliga rum och vällagad helpension. Jag är övertygad om att detta kommer bli en favorit hos våra gäster"  säger Rickard.

Hitta mere information om skidsemester i Zauchensee her.

Skidsemester förslag i Zauchensee

Nollställ   Utökad sökning

Nästa »« Förra

Se alla nyheter