Nytt barnkoncept i Alperna

Nytt barnkoncept i Alperna

Skidsemester med barnen i fokus. Med det nylanserade familjekonceptet SnowKids kan familjer få ut det mesta av sin skidsemester på utvalda destinationer i Italien.

Inför säsongen 17/18 lanserar Slopetrotter konceptet SnowKids för hela familjen. SnowKids gör det möjligt för familjer att uppleva ett helhetskoncept, där barnen sätts i fokus. Resebyråen erbjuder det utformade familjekonceptet på de utvalda destinationerna Passo Tonale och Livigno. 

“Med konceptet SnowKids underlättar vi för skandinaviska familjer att resa till Alperna med stora och små barn. Här ser vi hela familjen. SnowKids är ett helhetskoncept där både barn och vuxna får ut det mesta av sin skidsemester.” säger Frederik Johnson, säljansvarig för Slopetrotter Skitours.

På SnowKids får barn möjlighet att lära känna andra skandinaviska barn samt SnowKids egna maskot, snöpandan Pingu, som välkomnar barnen redan vid ankomst på flygplatsen. Utvalda barnguider följer barnen under veckan, där fokus ligger på glädje och gemenskap. 

På SnowKids skräddarsys ett veckoprogram, där aktiviteter och arrangemang blandas med skidskola och barnpassning. Här erbjuds äldre barn aktiviteter som barnanpassad afterski, picknick och kälkrace medan de minsta barnen erbjuds barnpassning med barnguider på Hotel San Rocoo i Livigno och Hotel Panorama i Passo Tonale. Barnpassningen kan bokas från 3 till 5 dagar och ger föräldrarna möjlighet till kvalitetstid på pisten. Inom konceptet SnowKids erbjuder Slopetrotter även skidskola i barnvänliga områden med skandinavisktalande personal som har utbildning och erfarenhet av att undervisa barn. 

Publicerad av: André Moth Andersen

Fakta om Livigno
Skidområdet: 1816-2796 m.ö.h
Staden/byn: 1816 m.ö.h

74 pister i allt
28 stk.
36 stk.
10 stk.

Lifter: 33 stk. / 46.000 pers/time

Släpliftar: 15
Tåg: 3
Sittliftar: 15

Mer om skidresor till Livigno

Hitta erbjudanden på skidresor