« Till översikten

TeenCamp i Alpe d'Huez hela säsongen!

Detta erbjudande är den ultimata skidsemestern för familjer med tonåringar, ungdomar – större barn och unga, som gärna vill åka skidor tillsammans med andra ungdomar. Danski står för coola Teenguider som åker loss i parken med slopestyle, hopp, åkning i skogen, åka iväg på heldagsturer och överlag utforskar alla de möjligheter som unga älskar. Några gånger har vi några av Skandinaviens bästa freeride åkare med oss som kör lite med ungdomarna. Danski har en Go-Pro kamera som man kan låna, så dagens skidåkning kan kollas igenom tillsammans med Teenguiderna senare på kvällen – och som kan hjälpa till med att redigera dagens skidfilm. Filmen visas sedan i slutet av veckan – och kan naturligtvis också delas på ungdomarnas olika sociala medier, så att vännerna där hemma också kan följa med. Det finns WiFi på hela hotellet så att både de unga och föräldrarna kan vara online. TeenCamp är för alla unga skidåkare i åldrarna 12-17 år som gärna vill åka en massa skidor – tillsammans med andra unga människor. Det är skidåkning varje förmiddag för Teen Only. Vecka 3 är den enda vecka som vi inte kör vårt Ski TeenCamp.


TeenLounge & TeenAfterski på Hotell Refuge

Vi har TeenLounge varje dag kl. 17:00 och igen efter kvällsmaten på Hotell Refuge där Danski arrangerar spelkvällar, filmkvällar, GoPro redigering och Teen Afterski. Dessutom arrangerar vi en ordentligen äta-ute kväll utan mamma och pappa (mot betalning). Veckan avslutas med en skiduppvisning av de ungdomar som önskar. 


Alla Danskis gäster får delta i TeenCampen så länge man har rätt ålder, oavsett om ni bor på Hotell Refuge, där vi har vår TeenLounge, i våra lägenheter eller våra andra klubbhotell. Bor ni på något annat ställe än hotell refuge är mamma och pappa välkomna att ta en drink eller en kaffe i baren, medan ungdomarna myser i loungen.

Alla tonåringar från 12 år och uppåt är välkomna. Vi förväntar oss att våra tonåringar kan åka skidor bra i blåa pister. I veckorna med många tonåringar, delar vi in de unga efter nivåer. Tonåringar som är helt nybörjare är naturligtvis också välkomna till alla våra sociala aktiviteter, men vi rekommenderar skidundervisning för att på riktigt komma igång först. Danski ger er möjlighet för att hålla fast vid familjeskidsemestern lite längre tillsammans med sina tonåringar, som inte är gamla nog för att åka iväg själva än, men inte heller tycker att det är världens roligaste att åka skidor ensam med mamma och pappa i en hel vecka


Nästa »« Förra

Se alla nyheter