☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Bad Gastein

Bad Gastein är en ort som ligger mitt i Österrike. Staden har alltid varit en populär kurort och de senaste åren har den fått statusen som en populär skidort. Gasteinertal är 40 km lång och har fem självständiga skidområden med i allt 201 km pistområde. Området Bad Gastein var värd vid VM i 1958.

Åtskilliga hotell i Bad Gastein har på grund av stadens image som kurort egna termalbad. Det är med andra ord en stor upplevelse att vara på skidsemester i Bad Gastein eftersom man kan prova många annorlunda saker under skidsemestern. På orten finns det flera olika nattklubbar som man kan tillbringa nätterna på.

Bad Gastein är en av de mest populära skidorterna för skandinaviska turister när de ska på skidsemester. Orten kan bland annat bjuda på flera olika restauranger samt en stormarknad. Dessutom finns det skiduthyrning.

På pisterna är utmaningarna störst bland nybörjare och lite mer vana skidåkare som kan kasta sig ut i pisterna. En skidsemester i Bad Gastein kan dock även erbjuda utmaningar för de rutinerade skidåkarna som bland annat kan försöka sig på någon av de 24 km svarta pisterna som finns i Bad Gastein.

Liftkortet till Bad Gastein gäller för hela Ski amadé som också består av St. Johann, Wagrain, Maria Alm och Schladming.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: Bad Hofgastein och Grossarl

Skidsemester förslag i Bad Gastein

Hotel Lindenhof Hotel Lindenhof Bus fra 9.705:-/pers.
Hotel Elisabethpark Hotel Elisabethpark Fly fra 12.115:-/pers.
Appartement Mondi Holi... Appartement Mondi Holi... Bil fra 2.768:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Bad Gastein

Här kan du se användarnas betyg för Bad Gastein

Skidterräng:
4,00
Liftsystem:
3,87
Afterski:
3,74
Staden/byn:
3,91
Barnvänligt:
3,00
Nybörjarvänligt:
3,25
Prisnivå:
3,33
Off-pist:
3,73
Totala poäng är 3,60 / 5 utifrån 140 recensioner.
Skriv en kommentar