☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Brixen im Thale

I de tyrolska Alperna hittar du Brixen im Thale, som är en alpby i Brixental. På din skidsemester i Brixen im Thale kan du se fram emot många bra pister eftersom byn ligger mellan bergskedjorna Hohe Salve och Wilden Kaiser och är en del av skidområdet Ski Welt.

Skidområdena runt Brixen Im Thale

En skidsemester i Brixen im Thale passar bäst till nybörjare, lite mer vana skidåkare och snowboardåkare, men är du på jakt efter svarta pister, så är ca. 10 % av pisterna svarta. I området hittar du i allt 122 pister, det ger dig hela 250 pistkilometer att åka på. Om detta inte är tillräckligt så är det möjligt att uppgradera till Kitzbüheler Alpen AllStarCard och få tillgång till 1 085 pistkilometer.

Det är heller ingen anledning att oroa sig för snöbrist på din skidsemester i Brixen im Thale, eftersom 70 % av skidområdet täcks av snökanoner.

I skidområdet finns det mycket att välja mellan när det gäller barer och restauranger eftersom det finns inte mindre än 70 stycken.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau, Söll och Westendorf

Skidsemester förslag i Brixen im Thale

Das Resort Brixen Das Resort Brixen Bil fra 3.026:-/pers.
Vital- und Sporthotel ... Vital- und Sporthotel ... Bil fra 4.759:-/pers.
Appartementhaus Christ... Appartementhaus Christ... Bil fra 2.576:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Brixen im Thale

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar