☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Söll

Söll ligger i den västra delen av Österrike nära den tyska gränsen. Söll är en del av det större området som kallas Wilder Kaiser ski region, som i allt bjuder på omkring 250 km pist, som du kan utforska under din skidsemester i Söll. Skidregionen täcker Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf och Brixen im Thale.br />

En del av Wilder Kaiser

I Söll är det möjligt att utforska massor av pistkilometer på grund av sammanslagningen med många andra skidanläggningar. Wilder Kaiser-regionen ger möjlighet för varierande skidåkning hela skidsemestern. Så vare sig du är nybörjare eller en rutinerad skidåkare kan du hitta utmaningar på din skidsemester i Söll. Området är förbundet med 92 liftar varav flera är kabin- och stolliftar, så transporten mellan pisterna är snabb och enkel.

Allsidig skidåkning i Söll

Är man nybörjare anvisas man bl.a. till ett område på toppen av pisten där man på allvar kan smaka på skidsemester som semesterform redan när man stiger ur kabinliften får ett perfekt övningsområde. Medan nybörjarna kan träna på toppen kan mer vana skidåkare välja att ta puckelpisten på Hohe Salve..

Vackra längdskidsspår i Söll

En skidsemester i Söll kan också bjuda på vackra naturupplevelser under en längdskidtur där man bland annat kan få vacker panoramautsikt på mer än 165 km längdskidspår..

Skidsemester i en stad med äkta österrikisk själ

Nere i själva staden upplever man på allvar den österrikiska själen som kokar av liv och after ski-stämning. Du kan både shoppa, gå på after ski, hitta bra restauranger och matställen samt krydda din skidsemester med bra aktiviteter utanför pisten. Det finns simhall, paragliding, bowlingbana, squash och ett gästdagis.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau och Westendorf

Skidsemester förslag i Söll

Hotel Restaurant Feldw... Hotel Restaurant Feldw... Bil fra 3.915:-/pers.
Ferienhotel Fuchs Ferienhotel Fuchs Bil fra 4.826:-/pers.
Landhaus Strasser Landhaus Strasser Bil fra 2.363:-/pers.
Der Denggenhof Der Denggenhof Bil fra 2.801:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Söll

Här kan du se användarnas betyg för Söll

Skidterräng:
4,24
Liftsystem:
4,20
Afterski:
3,60
Staden/byn:
3,82
Barnvänligt:
5,00
Nybörjarvänligt:
4,67
Prisnivå:
4,00
Off-pist:
2,33
Totala poäng är 3,98 / 5 utifrån 55 recensioner.
Skriv en kommentar