☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

St. Johann in Pongau

På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in Pongau

Om du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett stenkast från liften. St. Johann är ett stort skidområde och perfekt till såväl ung som gammal, nybörjare som vana skidåkare samt familjer. Många familjer har börjat sin skidkarriär i omrdået, eftersom du på en skidsemester i St. Johann har möjlighet att gå i skidskola med en skandinavisk skidlärare.

Aktiviteter och afterski i St. Johann

Centrum i St. Johann har riktigt många bra afterski-möjligheter för alla. Staden har många mysiga hus och gamla gator där det är många restauranger och kaféer i alae prisklasser som är värda ett besök. Om afterskin ska vara lite mer fartfylld på din skidsemester i St. Johann, så finns det många diskotek och barer. För hela familjen kan eftermiddagarna tillbringas på skridskoisen, kälkbacken eller på en mysig slädfärd med facklor.


Skidområdet hänger ihop med staden/byn: Wagrain

Skidsemester förslag i St. Johann in Pongau

Landhotel Lerch Planke... Landhotel Lerch Planke... Bil fra 3.339:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om St. Johann in Pongau

Här kan du se användarnas betyg för St. Johann in Pongau

Skidterräng:
4,09
Liftsystem:
4,02
Afterski:
3,72
Staden/byn:
3,58
Totala poäng är 3,86 / 5 utifrån 130 recensioner.
Skriv en kommentar