Barnväskor

Skidresor har ett stort sortiment av ryggsäckar för barn. Vårt sortiment består av många märken och modeller och finns i många olika färger och storlekar. Vi har allt från en billig barnryggsäck till klassiska ryggsäckar från exempelvis Dakine og Helly Hansen.

Våra väskor och ryggsäckar passar bra för barn på både förskolan eller till de yngre klasserna i grundskolan. Ryggsäckar för barn var oftast volymen 5-11 liter, som förvaringsmässigt passar bra till utflykter där barnet ska ha med sig matsäck och ombyte.

Vi har 100 % prisgaranti och snabb leverans på alla barnryggsäckar. Om du letar efter en ryggsäck till ett större barn, kan du titta i vår kategori med vanliga ryggsäckar.Coola och praktiska ryggsäckar för barn

När du ska köpa en ryggsäck till ditt barn, ska den både vara cool och praktisk. Ditt barn ska tycka om sin väska och tycka att den är fin. För barn är en ryggsäck inte bara ett redskap till förvaring och transport av ens saker. När barn tar på sig sina ryggsäckar upplever de en känsla av att de ska ut på äventyr – vare sig de ska ned till affären, till förskolan eller på en skidresa.

Ryggsäcken är en viktig sak i barnens vardag när de ska till förskolan eller skolan. Ryggsäcken ska gärna vara fin så att de kan vara stolta över att visa fram den för sina kompisar. Vad som är en fin skolväska är naturligtvis upp till barnet ifråga. Vi rekommenderar därför att du frågar ditt barn, så att barnet helt säkert tycker om ryggsäcken.

Det är stor chans att du hittar en ryggsäck i vårt sortiment som ditt barn tycker om. Vi har många olika färger, och en del väskor har även fina barnfigurer. Dessutom är det självklart viktigt att ryggsäcken är praktisk och fungerar till ändamålet. Det ska finnas utrymme för matsäck, böcker och ombyteskläder m.m.

Du ska också tänka på att ryggsäcken ska sitta ordentlig på ditt barn när den bärs. Den ska gärna sitta högt på barnets rygg så att ditt barns rygg belastas så lite som möjligt. Om du är på jakt efter en väska till ett lite större barn, eller bara behöver en vanlig ryggsäck till dig själv, bör du titta i vår stora kategori med ryggsäckar för vuxna. Här finns ett stort urval av många olika typer, modeller, färger och storlekar.

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti