HEAD Pure Joy dameski

Pure Joy har det helt nya och innovativa materialet GRAPHENE. Det är världens lättaste, men starkaste material. Du får därför den mest stabila freeride/allmountain skidan som är 30 % lättare i vikt. Dessutom är skidan med ERA 3.0 Rocker "Rocker done right". Denna Rocker teknologi består av 3 saker:
1. Allride rocker (Rocker gör att skidan flyger mer ovanpå snön och är lättare att svänga med)
2. Progressiv radius (Rocker gör att man ska lägga skidan mer på kant för att komma in i svängen. Den progressiva fronten gör att skidan snabbare greppar fatt i svängen)
3. Intellirise rebound (Rocker skidan är oftare mjukare i framskidan. Itellirise är en förstärkning av carbon som är lagt i framskidan, vilket ger den mest stabila rocker skidan) Det är med denna skidan inte en fråga om snöförhållanden, utan blott vad du önskar att den ska göra. Denna modellen är fantastiskt stabil och låg i vikt.

Specifikationer: 127/73/107

Svängradie på 10,9 meter vid skidlängden 158 cm.

Egenskaper: - ERA 3.0 Rocker - Highly transparent UHM C base - LIBRA Graphene womens camber super lightweight distribution - Power sidewall jacket

Nivå: Medelgod/avancerad

Bindning: Joy 9 SLR

Inkl. bindningar och montering

Leverans
Skidorna skickas med DB Schenker/GLS, vilket normalt tar 2-4 vardagar. Om du inte är hemma måste du ange en alternativ leveransadress eller ange en plats där skidorna kan ställas (garage eller liknande - på egen risk).

Vid beställning är det viktigt att du i kommentarsfältet skriver ner din längd, vikt, ålder och längden på dina pjäxor i mm. Till expempel ""280 mm"" så att bindningarna kan monteras korrekt.

Observera att skidorna levereras med förmonterade bindningar och därför inte kan returneras.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 4.899 SEK Spara 14%
SEK 4.169:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti