Returetikett, skriv ut

När du beställer en returetikett seperat, så skickar vi den till dig per mejl. Om du beställer den innan kl. 16:00 en vardag, så skickas den till dig senast kl. 16:00 samma dag. Om du beställer efter kl. 16:00 en vardag eller under en helgdag, så skickas den till dig senast kl. 16:00 nästkommande vardag.

När du beställer en returetikett samtidigt som du beställer nya varor, så skickar vi den till dig i samma paket som dina nya varor.
Om du önskar att få din beställda returetiketten skickad till dig per mejl istället för tillsammans med din nya order, så maila oss på shop@skidresor.com med ditt ordernummer.

Denna returetikett ska du använda om du vill returnera en vara/varor och få pengarna tillbaka i retur.
Returetiketten kan enbart användas för att skicka tillbaka varor till Skidresor.com och då enbart från adresser inom Sverige.

Skriv ut returetiketten och sätt fast den på paketet med varan/varorna som du vill returnera. Returetiketten är förtryckt med vår lageradress. Skriv även ut och fyll i din retursedel, som du fick av oss per mejl efter din ursprungliga beställning, och bifoga den i paketet. Lämna sedan in hela försändelsen till ett av PostNords ombud, så returneras din beställning till oss.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 69:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti