Returetikett, skriv ut

När du beställer en returetikett samtidigt som du beställer nya varor, så skickar vi den till dig i samma paket som dina nya varor.
Om du önskar att få returetiketten skickad till dig per mejl istället för med din nya order, så maila oss på shop@skidresor.com med ditt ordernummer.

När du beställer en returetikett seperat, så skickar vi den till dig per mejl. Om du beställer den innan kl. 16:00 en vardag, så skickas den till dig senast kl. 16:00 samma dag. Om du beställer efter kl. 16:00 en vardag eller under en helgdag, så skickas den till dig senast kl. 16:00 nästkommande vardag.

Denna returetikett ska du använda om du vill returnera en vara/varor och få pengarna tillbaka i retur.
Returetiketten kan enbart användas för att skicka tillbaka varor till Skidresor.com och då enbart från adresser inom Sverige.

Skriv ut returetiketten och sätt fast den på paketet med varan/varorna som du vill returnera. Returetiketten är förtryckt med vår lageradress. Skriv även ut och fyll i din retursedel, som du fick av oss per mejl efter din ursprungliga beställning, och bifoga den i paketet. Lämna sedan in hela försändelsen till ett av PostNords ombud, så returneras din beställning till oss.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 69:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti