Douchebags (Db)

Här har vi de otroligt populära väskorna från märket Douchebags (Db) som tillverkar några av marknadens bästa resväskor och skidfodral. De har modeller för både långa och korta resor samt ryggsäckar till vardagsbruk. Med alla väskorna och fodralen har man fokuserat på att skapa ytterst hållbara och slittåliga produkter som fungerar som din perfekta reskamrat.

Douchebags (Db) designar sina produkter med fokus på de små detaljerna. Inget är tillfälligt och i samarbete med allt från skidåkare, snowboardåkare, surfare och militärfolk blir varje väska noggrant testad. Således är varenda väska från Douchebags (Db) stilfull, säker och ytterst funktionell - något som företaget många gånger har vunnit fina priser för. Bland annat har de varit nominerade för "Innovation of the Year" hos ISPO som är världens största mässa för sportutrustning.

Douchebags (Db) kan användas till mycket mer än bara transport av skidor. Väskorna kan exempelvis användas för transport och förvaring av snowboards och surfbrädor samt som pjäxbag.

Här nedan hittar du vårt stora sortiment av Douchebags (Db), som vi har gratis frakt och 100% prisgaranti på.Douchebags 

Douchebags 

Historien bakom Douchebags - utvecklad av Jon Olsson

Douchebags är ett relativt nytt märke som stiftades av den svenska freeski-legenden Jon Olsson och den norske produktdesignern Truls Brataas år 2012. Företaget har snabbt etablerat sig som ett globalt erkänt märke som redan har vunnit fina priser for både design och funktionalitet. Hela historien började år 2009 i Norge när Jon och Truls träffade varandra för första gången.

De började prata och hittade snabbt en gemensam passion för att resa runt i världen i sökandet efter episka skidupplevelser. De upptäckte snart att båda hade samma problem med sin reseutrustning och här kom den första idéen till att starta märket Douchebags. De började så smått att utveckla några olika väskor och ryggsäckar och den 1 januari 2012 var de redo att lansera världens lättaste och mest komprimerbara skidfodral till den internationella marknaden. Sedan dess har Douchebags vuxit sig stora och företaget strävar fortfarande efter att vara innovativa och kunna erbjuda marknadens bästa väskor, fodral och ryggsäckar för skidfolk.

Prisvinnande Douchebags skidfodral, väskor och ryggsäckar

En av Douchebags styrkor är förmågan att vara innovativa och tänka ut helt nya idéer till hur man gör väskor och ryggsäckar coolare och mer funktionella. Märket har fått ett stort internationell erkännande och de har bland annat nominerats för "Innovation of the Year" vid ISPO 2014/2015 i München - världens största mässa för sportutrustning. Skidfodralen från Douchebags är utvecklade med hjälp av otaliga skidåkare, snowboardåkare och surfare där företaget har efterfrågat feedback på de största utmaningarna och problemen som folk upplever i samband med att resa med skidutrustning.

Nedan kan du se vad de fem viktiga punkterna de kom fram till:
- Att göra väskorna bättre för olika slags utrustning
- Att göra dem lättare att hantera och bära
- Bättre skydd för att undvika att utrustningen blir förstörd
- Låg vikt för lägre belastning
- Komprimerbar design så väskan tar mindre plats när den inte används

Det är tydligt att Douchebags gör mycket för att skilja sig från mängden. De utvecklar hela tiden sin teknologi och utvecklar de bästa lösningarna för konsumenterna.

Stort urval och billiga priser på Douchebags

Skidresor har ett riktigt stort urval av produkter från Douchebags. Det är ett märke som vi verkligen gillar och märket är en av våra bästsäljare. Många av fodralen och ryggsäckarna från Douchebags har plats för både skidor och snowboardprylar och kan komprimeras till nästan ingenting när de inte används. Hos Skidresor får du marknadens bästa priser på Douchebags - vi har nämligen 100% prisgaranti så att du alltid är garanterad bästa pris. I vårt sortiment hittar du bland annat de populära modellerna The Hugger, The Scholar, The Base, Slim Jim samt Big Bastard och Little Bastard. Vi har även modeller i färgerna Black Camo LTD Edition.

På lager har vi även The Douchebag - även kallad DB Bag som är företagets flaggskepp. Detta är ett kombinerat skid- och snowboardfodral som har tagit reseutrustning till nya höjder. Ryggsäckarna har även det patenterade Hook-up-systemet som gör det möjligt att koppla på andra mindre Douchebag-väskor i änden där hjulen sitter. Detta gör transporten mycket lättare och mer flexibel samtidigt som resväskans belastning försvinner från dina axlar.

Limited editions Douchebags

Douchebags har en rad fasta modeller som fungerar som bästsäljare. Det är bland annat The Hugger, The Base, Big Bastard, Little Bastard och The Scholar. Dessa Douchebags-modeller är en fast del av sortimentet och kan alltid fås i en av de klassiska färgerna. Speciellt de svarta modellerna är mycket populära.

Men utöver det så lanserar Douchebags även en rad med limited edition väskor, som de promotar och gör massor av reklam för på sociala medier som Instagram. De har tidigare bland annat lanserat Black Camo, White Camo, Scarlet Red, Cloud Grey, samt vissa utgåvor i PU-läder. Oftast får vi på Skidresor.com dessa specialutgåvor av Douchebags i ett begränsat parti, så det gäller att vara snabb. Det är ju limited edition, så de tillverkas i begränsad upplaga, så det gäller att vara först till kvarn när de släpps.

Patenterat hook-up system

Douchebags har ett speciellt hook-up system som gör att man kan sätta ihop sina väskor. Det är ett patenterat system, som de har vunnit flera priser för att de har utvecklat. Systemet gör det till exempel möjligt att montera sin DB ryggsäck på sin DB resväska, så att man kan flytta ned vikten från sina skuldror och ned på resväskans hjul istället. Det är möjligt att använda systemet både på skidfodralet The Douchebag, samt resväskorna Little Bastard och Big Bastard.

 

Vilken Douchebags ska du välja?

Det finns en rad olika modeller som fungerar för olika syften. Här kan du få en överblick över vilken Douchebags-väska som passar bäst för just dig och dina behov.

The Douchebag

Sedan 2012 har The Douchebag satt standarden för hur moderna skidfodral och snowboardfodral och väskor ska vara. The Douchebag är en prisvinnande väska som både designmässigt och funktionalitetsmässigt är något i särklass. Fodralet passar till de flesta skidtyper och snowboards som har en längd på upp till 200 centimeter.

The Douchebag kan rullas ihop så att den nästan inte tar någon plats när den inte används. Dessutom kan den kopplas ihop med några av företagets andra väskor som exempelvis The Scholar och The Hugger. Detta genom deras patenterade hook-up-system som gör transporten av din utrustning mycket lättare och smidigare. The Douchebag är det perfekta skidfodralet som är ett måste om du reser med en massa tung utrustning.

The Scholar

The Scholar är en av de små ryggsäckar som Douchebags tillverkar. Den är perfekt till vardagen och fungerar i alla sammanhang där du bara ska förvara och transportera småsaker - till exempel din dator, en matlåda, jobbdokument, träningskläder eller liknande. Douchebags The Scholar är en enkel ryggsäck med bra funktioner och verkligen snygg design.

Ryggsäckarna är uppdelade i tre fack där det finns två små och ett stort fack. Den har en volym på 15 liter och på yttersidan kan med man med hjälp av remmar spänna fast en skateboard, snowboard eller liknande.

Big Bastard

Detta är den perfekta resväskan om du ska iväg på en längre resa. Som det tydligt framgår av produktnamnet är Big Bastard en mycket stor resväska där det finns plats för både det ena och andra. Väskan kan lätt öppnas och den har små sidfickor där man kan lägga mindre utrustning.

Big Bastard har ett handtag i varje sida vilket gör den härligt lätt att bära och transportera. Dessutom har den självklart hjul som den kan dras på med hjälp av teleskop-handtaget i toppen.

The Base

Denna lilla ryggsäck fungerar fantastiskt till en hektisk vardag när man behöver förvara de saker man använder i vardagen. Här finns det bland annat plats för en bärbar dator, skolböcker, lite ombyteskläder m.m. Douchebags The Base är en liten, smart och innovativ ryggsäck som kan öppnas från sidan. Väskan kan liksom de flesta andra modeller kopplas på med hjälp av det populära hook-up-systemet.

The Base passar många syften och kan bland annat tas med till skolan, jobbet, gymmet och andra dagliga aktiviteter samt till skidsemestern. The Base väger dessutom bara runt kilot och finns i storleken 15L.

The Hugger

Douchebags The Hugger är en ytterst praktisk ryggsäck som också fungerar som traditionell dufflebag. Det är alltså en multifunktionell enhet som både kan användas i vardagen och till resor jorden runt. Väskan är designad med inspiration från människans revben som skyddar de viktigaste inre organen. Således skyddar Douchebags Rib-Cage-konstruktionen dina mest värdefulla saker så att de inte går sönder. Denna design finns även i många av de andra modellerna.

The Hugger är godkänd som handbagage på flygplatser och har ett smart fack som hjälper dig att snabbare komma igenom säkerhetskontrollen. Denna ryggsäck finns i flera storlekar - både som 20L och 50L och den kan kopplas på de större Douchebags fodralen och väskorna.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti