Douchebags

Här har vi alla de populära väskorna från märket Douchebags som tillverkar några av marknadens bästa resväskor och skidfodral. De har modeller till både långa och korta resor samt ryggsäckar till vardagsbruk. Med alla väskorna och fodralen har man fokuserat på att skapa ytterst hållbara och slittåliga produkter som fungerar som din perfekta reskamrat.

Douchebags designar sina produkter med fokus på de små detaljerna. Inget är tillfälligt och i samarbete med allt från skidåkare, snowboardåkare, surfare och militärfolk blir varje väska noggrant testad. Således är varenda väska från Douchebags stilfull, säker och ytterst funktionell - något som företaget många gånger har vunnit fina priser för. Bland annat har de varit nominerade för "Innovation of the Year" hos ISPO som är världens största mässa för sportutrustning.

Douchebags kan användas till mycket mer än bara transport av skidor. Väskorna kan exempelvis användas till transport och förvaring av snowboards och surfbrädor samt som pjäxbag. Här nedan hittar du vårt stora sortiment av Douchebags, som vi har gratis frakt och 100 % prisgaranti på.

Öppna filter

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Historien bakom Douchebags - utveckad av Jon Olsson

Douchebag är ett relativt nytt märke som stiftades av den svenska freeski-legenden Jon Olsson och den norske produktdesignern Truls Brataas år 2012. Företaget har snabbt etablerat sig som ett globalt erkänt märke som redan har vunnit fina priser for både design och funktionalitet. Hela historien började år 2009 i Norge när Jon och Truls träffade varandra för första gången.

De började prata och hittade snabbt en gemensam passion för att resa runt i världen i sökandet efter episka skidupplevelser. De upptäckte snart att båda hade samma problem med deras reseutrustning och här började de första idéerna till att starta märket Douchebags. De började så smått att utveckla några olika väskor och ryggsäckar och den 1 januari 2012 var de redo att lansera världens lättaste och mest komprimerbara skidfodral till den internationella marknaden. Sedan dess har Douchebags vuxit sig stora och företaget strävar fortfarande efter att vara innovativa och kunna erbjuda marknadens bästa väskor, fodral och ryggsäckar till skidfolket.

Prisvinnande Douchebags skidfodral, väskor och ryggsäckar

En av Douchebags styrkor är förmågan att vara innovativa och uttänka helt nya idéer till hur man gör väskor och ryggsäckar coolare och mer funktionella. Märket har fått ett stort internationell erkännande och de har bland annat nominerats för "Innovation of the Year" vid ISPO 2014/2015 i München - världens största mässa för sportutrustning. Skidfodralen från Douchebags är utvecklade med hjälp av en massa skidåkare, snowboardåkare och surfare där företaget har efterfrågat feedback på de största utmaningarna och problemen som folk upplever i samband med att resa med skidutrustning.

Nedan kan du se vad de fem viktiga punkterna de kom fram till:
- Att göra väskorna bättre till olika slags utrustning
- Att göra dem lättare att hantera och bära
- Bättre skydd för att undvika att utrustning blir förstörd
- Låg vikt för lägre belastning
- Komprimerbar design så väskan tar mindre plats när den inte används

Det är tydligt att Douchebags gör mycket för att skilja sig från mängden. De utvecklar hela tiden på sin teknologi och utvecklar de bästa lösningarna för konsumenterna.

Stort urval och billiga priser på Douchebags

Skidresor har ett riktigt stort urval av produkter från Douchebags. Det är ett märke som vi verkligen gillar och märket är en av våra bästsäljare. Många av fodralen och ryggsäckarna från Douchebags har plats till både skidor och snowboardprylar och kan komprimeras till nästan ingenting när de inte används. Hos Skidresor får du marknadens bästa priser på Douchebags - vi har nämligen 100 % prisgaranti, så att du alltid är garanterad att köpa en billig väska. I vårt sortiment hittar du bland annat de populära modellerna The Hugger, The Scholar, The Base, The Ace, Slim Jim samt Big Bastard och Small Bastard. Vi har också modeller i färgerna Black Camo LTD Edition och White Camo.

På lager har vi också The Douchebag - även kallad DB Bag som är företagets flaggskepp. Detta är ett kombinerat skid- och snowboardfodral som har satt nya höjder för reseutrustning. Ryggsäckarna har dessutom det patenterade Hook-up-systemet som gör det möjligt att montera andra mindre Douchebag-väskor i änden där hjulen sitter. Detta gör transporten mycket lättare och mer flexibel samtidigt som resväskans belastning försvinner från dina axlar.

Limited Douchebag Jon Olsson Camo Edition

Som homage till nytänkaren, äventyraren och stiftaren av företaget har Douchebags lanserat en snow white Camo design, som matchar Jon Olssons stil, hans nya Rolls Royce Wraith och hans hus. Skidfodralet The Douchebag hittar ni hos oss i Jon Olssons signature Camo-design. Fodralet, eller väskan, i denna serie tillverkas bara i ett mycket begränsat antal, så skynda dig. Efter den stora framgången med White Camo väskorna, har märket gjort väskor i nya färger som heter Douchebags Black Camo LTD Edition. Det är också en signatur-serie, som bara finns i ett begränsat antal.

Vilken Douchebags ska du välja?

Det finns en rad olika modeller som fungerar till olika syften. Här kan du få en överblick över vilken Douchebags-väska som passar bäst till dig och dina behov.

The Douchebag

Sedan 2012 har The Douchebag satt standarden för hur moderna skidfodral och snowboardfodral och väskor ska vara. The Douchebag är en prisvinnande väska som både designmässigt och funktionalitetsmässigt är något i särklass. Fodralet passar till de flesta skidtyper och snowboards som har en längd på upp till 200 centimeter.

The Douchebag kan rullas ihop så att det nästan inte tar någon plats när det inte används. Dessutom kan det kopplas ihop med några av företagets andra väskor som exempelvis The Scholar och The Hugger. Detta genom deras patenterade hook-up-system som gör transporten av din utrustning mycket lättare och smidigare. The Douchebag är det perfekta skidfodralet som är ett måste om du reser med en massa tung utrustning.

The Scholar

The Scholar är en av de små ryggsäckar som Douchebags tillverkar. Den är perfekt till vardagen och fungerar i alla sammanhang där du bara ska förvara och transportera småsaker - till exempel din dator, en matlåda, jobbdokument, träningskläder eller liknande. Douchebags The Scholar är en simpel ryggsäck med bra funktioner och verkligen läcker design.

Ryggsäckarna är uppdelade i tre fack där det finns två små och ett stort fack. Den har en volym på 15 liter och på yttersidan kan med man med hjälp av snoddar spänna fast en skateboard, snowboard eller liknande.

Big Bastard

Detta är den perfekta resväskan om du ska på en längre resa. Som det tydligt framgår av produktnamnet är Big Bastard en mycket stor resväska där det finns plats för både det ena och andra. Väskan kan öppnas lätt och den har små sidfickor där man kan lägga mindre utrustning.

Big Bastard har ett handtag i varje sida vilket gör den härligt lätt att bära och transportera. Dessutom har den självklart hjul som den kan dras på med hjälp av teleskop-handtaget i toppen.

The Base

Denna lilla ryggsäck fungerar eminent till en hektisk vardag när man ska förvara de saker man använder i vardagen. Här finns det bland annat plats till en bärbar dator, skolböcker, lite ombyteskläder m.m. Douchebags The Base är en liten, smart och innovativ ryggsäck som kan öppnas från sidan. Väskan kan liksom de flesta andra modeller kopplas på med hjälp av det populära hook-up-systemet.

The Base passar många syften och kan bland annat tas med till skolan, jobbet, gymmet och andra dagliga aktiviteter samt till skidsemestern. The Base väger dessutom bara runt kilot och finns i storleken 15L.

The Hugger

The Hugger är en ytterst praktisk ryggsäck som också fungerar som traditionell dufflebag. Det är alltså en multifunktionell enhet som både kan användas i vardagen och till resor jorden runt. Väskan är designad med inspiration från människans revben som skyddar de viktigaste inre organen. Således skyddar Douchebags Rib-Cage-konstruktionen dina mest värdefulla saker så att de inte går sönder. Denna design finns också i många av de andra modellerna.

The Hugger är godkänd som handbagage på flygplatser och har ett smart fack som hjälper dig att snabbare komma igenom säkerhetskontrollen. Denna ryggsäck finns i flera storlekar - både som 30L och 60L och den kan kopplas på de större Douchebags fodralen och väskorna.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti