Beställ dina julklappar senast 15/12 kl 15. Öppet köp fram till 5/1

Haglöfs

Haglöfs tillverkar över 1 miljon produkter om året. Ryggsäckar, skidjackor, softshells, skidbyxor, underställ, handskar och mössor. Till skidsemestern finns det ett otal av läckra produkter från Haglöfs, exempelvis resväskorna Dome och Cargo är fantastiska.

Ryggsäckar från Haglöfs - nästan en landsplåga

Det är med ett leende på läppen som vi skriver just denna rubrik om Haglöfs ryggsäckar, men de har sålts i tusentals och det är nog ett av svenskarnas favoritmärken när det ska väljas ryggsäck. De första klassikerna var Tight-serien som lanserades år 1983, serien finns i flera storlekar: X-Small, Small, Medium, Large och X-Large. Något som kännetecknar Tight-ryggsäckarna är att Haglöfs-loggan är nedtonad och att det är serien "Tight" som framhävs. En strategi som sedan dess inte har använts vid fler produktlanseringar hos Haglöfs. Det har kommit många nya ryggsäckar från Haglöfs sedan dess och idag är modeller som Backup och Skrå några av de populäraste ryggsäckarna från Haglöfs som vi har i vårt sortiment.

Vi kan få tag i det mesta från Haglöfs

Saknar du en Haglöfs-produkt i vårt sortiment så skriv till oss på adressen shop@skidresor.com, så skaffar vi gärna hem varan till dig om det är möjligt.
Öppna filter

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

08-559 24 986

(Stängt / Öppnar fredag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1