⚡ Årets julklapp 2020 - Shop här 📢

Haglöfs

Haglöfs tillverkar mer än 1 miljon produkter om året och många av dem säljs via Skidresor. Vi har ett riktigt stort urval av Haglöfs produkter och säljer bland annat deras skidjackor, skidbyxor, softshells, handskar och mössor. Vi har allt det från Haglöfs som du behöver till din skidsemester eller i din vardag.

Det är med ett stort leende som vi kan skriva att vi också säljer de populära ryggsäckarna från Haglöfs. De säljs i tusentals och det är verkligen en av svenskarnas stora favoriter. De första klassikerna var Tight-serien som lanserades år 1983 och som fortfarande finns bland märkets bästsäljare i år. Vi säljer Haglöfs med 100 % prisgaranti och snabb leverans.Haglöfs ryggsäckar är svensk kvalitet under mer än 100 år

Det är mer än hundra år sedan som Wiktor Haglöf började tillverka de första ryggsäckarna. Han växte upp i Dalarna där han var omringad av fantastisk natur. Vädret var dock hårt och ibland kunde det vara svårt att njuta de vackra omgivningarna. För att göra livet utomhus mer behagligt började han tillverka ryggsäckar och dem sålde han till fots och på cykel när han reste runt till lokala arbetare, barn och bönder. I dag säljer Haglöfs en stor och bred kollektion som består av både kläder, väskor och skor. Även om företaget har mer än 100 års erfarenhet är de fortfarande mycket innovativa och testar gärna nya material som kan förbättra deras produkter. Det har alltid legat i företagets DNA att vara med där det händer och det är en av anledningarna till att Haglöfs i dag är bland de ledande tillverkarna inom sitt område.

Kvalitet och trygghet är nyckelord för Haglöfs

Haglöfs har stort fokus på detaljerna i sina produkter och varje finess är noga uttänkt. Det kompromissas inte med kvaliteten och företaget gör mycket för att få den simpla och funktionella designen som företaget är känt för. Innan produkterna sätts i produktion testar Haglöfs alltid sina produkter för att säkerställa att den höga standarden upprätthålls. Företaget har en rad testpiloter anknutna som testar om produkterna lever upp till de stränga kraven. Utrustningen utsätts för extrema väderförhållanden och används till olika krävande aktiviteter. Detta inkluderar bland annat bergsbestigning, klätterturer och expeditioner till Nord- och Sydpolen.

Här nedan kan du se en video med Haglöfs historia:

Ryggsäckar, väskor, byxor och jackor från Haglöfs

Hos Skidresor säljer vi många av de mest populära produkterna från Haglöfs och märket har under de senaste åren sålt väldigt bra. Vi säljer bland annat många olika ryggsäckar, som är den produkt som Haglöfs är mest kända för. Här har vi olika storlekar och modeller som passar till alla behov. Dessutom säljer vi självklart massor av deras skidkläder och regnkläder - häribland både jackor och byxor.

Haglöfs Tight är en suverän bästsäljare

Den suveräna bästsäljaren hos Haglöfs är deras Tight-serie som introducerades år 1993. Den är känd för sin enkla design och många funktioner och den kan köpas i flera olika varianter, färger och storlekar. Ryggsäcken är en nymodern klassiker, som de flest med garanti har sett förut. Tight-serien kan köpas i alla storlekar: X-Small, Haglöfs Tight Small, Haglöfs Tight Medium, Haglöfs Tight Large och X-Large. Förutom Haglöfs Tight säljer Skidresor också andra modeller som Katla, Cargo och Corker.

Erbjudanden och billiga Haglöfs ryggsäckar och kläder

Du har kommit till helt rätt ställe om du är på jakt efter bra erbjudanden och billiga produkter från svenska Haglöfs. Vi erbjuder nämligen alltid kanonbra priser på både ryggsäckar och skidkläder från Haglöfs, så att du är säker på att hitta lägst pris. Vi kör med 100 % prisgaranti under hela året. Så oavsett när du letar efter en ny produkt från Haglöfs kan du få ett bra pris genom att besöka Skidresor.

Skidresor köper in stora partier och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser som alltid gör oss till ett attraktivt ställe att handla. Inte nog med de billiga priserna så är vi också kända för att ha en bra kundservice, som du alltid är välkommen att ringa eller skriva till. Sist men inte minst får du självklart full returrätt när du köper hos oss och vi erbjuder dig en snabb leverans.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1