Airhole 5 Panel Hat, Grå

När du gärna vill skydda ditt ansikte från väder och vind utan att gå ned på stil är Airhole 5 Panel Hat perfekt. Keps och halsvärmare tillverkade i tekniska och vattentäta material som möts i ett och ger dig ansiktsbeklädning vars allsidighet gör att den kan användas året runt.

Hatten har en solklaff, som skyddar nacken mot sol och väder och en inbyggd halsvärmare med airhole, som är behaglig att andas genom under de kalla dagarna. Halsvärmaren kan lätt tas av så att du bara har en keps med solklaff. Det gör den perfekt till skidåkning, men är lika användbar när du ska ut och fiska, vandra eller något helt annat, där du är utomhus under en längre tid.

Hatten är tillverkad av ett tekniskt material med ett membran som kan stå emot ett vattenpelartryck på 10 000 mm - precis som bra skaljackor.

Tyget till denna hatt är tillverkad till 100 % av material från gamla plastflaskor som är krossade, nedsmälta och utdragna till polyestertrådar som passar förträffligt till att göra kläder av. Det här är en hatt som ger bra samvete.

Specifikationer och funktioner
Airhole gör det lättare att andas
Material: 100 % återanvänd polyester
Vattentäthet: 10 000 mm (vattenpelartryck)
Solklaff skyddar nacken från sol och väder
Löstagbar halsvärmare ökar allsidigheten


Varan finns även i Black.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 649 SEK Spara 15%
SEK 549:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti