🎒 Bli redo inför sommaren med Douchebags Desert Khaki - Se de bästa erbjudanden här

Airhole Balaclava Full Hinge Waffleknit, Blue

En härlig halsvärmare gjord av stickad polyester och lycra. Detta ger en halsvärmare som är vattenavvisande, samtidigt som den låter luft strömma igenom. Denna halsvärmare gör alltså ett riktigt bra jobb med att både hålla dig torr och varm – och så är den dessutom lika behaglig som din stickade favorittröja! Tyget är stretchbart och är DWR-behandlat (Durable Water Repellant), så att det förblir vattenavvisande. Dessutom ser tyget själv till att transportera bort svett och fukt från huden och ut på yttersidan av tyget, där det mycket snabbt avdunstar.

Airholes ”Full Hinge”-design gör balaklavorna mer allsidiga än de någonsin varit tidigare. Du kan dra upp allt när vädret är dåligt. Du kan dra den nedersta delen under hakan för att få mer luft till ansiktet, men ändå använda den som mössa. Du kan dra ner översta delen och bara använda den som ansiktsmask. Du kan också dra ned allt runt halsen och använda balaklavan som en halsvärmare. Detta är en 4-i-1 produkt, som alltid presterar- oavsett hur snabbt vädret ändrar sig.

”The Airhole” sitter på alla Airholes produkter. Det ger dig chansen att andas helt utan att uppbygga kondens, vilket är en stor hjälp till att hålla dig varm och torr även på de längsta dagarna på fjället.

Features:
Airhole som är varmgjuten direkt på tyget för ökad hållbarhet
Material: stickad polyester och lycra
DWR (Durable Water Repellant)-behandlad
Moisture Wicking
Full Hinge-modell: 4-i-1 design
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 489:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti