Airhole Balaclava Hinge Polar, Tiger Camo

Bra all-round-halsvärmare till de flesta väder. Polar (ett mikrofibermaterial) är en av Airholes mest populära tyger på grund av dess vattenavvisande kvaliteter och bra skydd mot kallt väder. Airtuben har ett airhole och den kan både användas som ansiktsmask och som halsvärmare. Halsvärmaren är DWR-behandlad (Durable Water Repellant), vilket gör tyget vattenavvisande och därmed förhindrar fukt och vatten i att lägga sig på både inner- och yttersidan av den. Detta hjälper halsvärmaren med att hålla dig varm och torr, när vädret är ostadigt och du är aktiv i bergen.

Denna Airhole-balaklava har system som gör att du lätt kan dra ner delen som täcker din mun och dina kinder och dra ned den under din haka. Genialt om vädret blir varmare under dagen, när du ska äta lunch eller om du inte vill vara anonym längre! Balaklavan gör således både ett bra jobb som halsvärmare och som mössa.

”The Airhole” sitter på alla Airholes produkter. Det ger dig chansen att andas helt utan att uppbygga kondens, vilket är en stor hjälp till att hålla dig varm och torr även på de längsta dagarna på fjället.

Features:
Airhole som är varmgjuten direkt på tyget för ökad hållbarhet
Material: 100 % polyester tech fleece
DWR (Durable Water Repellant)-behandlad
”Hinge”-modell


Varan finns även i Heather Grey och Black.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 489 SEK Spara 28%
SEK 349:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti