Airhole Facemask 2 Layer, graffiti

Den perfekta halsvärmaren till de kalla vinterdagarna. Tänk på den som en härlig skidjacka med foder på insidan – men till ditt ansikte. Halsvärmaren är gjord i ett mjukt tyg med ett membran inuti. Detta betyder att den med lätthet står emot ett vattenpelartryck på upp till 10 000 mm. Dessutom är tyget DWR-behandlad (Durable Water Repellant), vilket gör tyget vattenavvisande och extra andningsbart. Den här halsvärmaren håller dig alltså både varm och torr när det snöar, regnar eller blåser!

Airholes Ergo Shape gör denna facemask superbehaglig att ha på sig eftersom den bättre täcker näsan samtidigt som dess form arbetar bra tillsammans med dina goggles om att stänga ute all vind och väder. Masken sätts samman bakpå med kardborreband och du kan därför lätt justera den så att den passar perfekt till ditt ansikte.

”The Airhole” sitter på alla Airholes produkter. Det ger dig chansen att andas helt utan att uppbygga kondens, vilket är en stor hjälp till att hålla dig varm och torr även på de längsta dagarna på fjället.

Denna halsvärmare är gjord nästan uteslutande av material från gamla plastflaskor, som har krossats, smälts och dragits till trådar som passar helt fantastiskt till att göra ansiktsmasker av. Det här är en halsvärmare med bra samvete.

Denna modell finns i massor av olika färger och designs – kolla in dem här!

Features:
Airhole som är varmgjuten direkt på tyget för ökad hållbarhet
Material: 100 % återanvänd polyester
Vattentäthet: 10 000mm (l)
DWR (Durable Water Repellant)-behandlad
Ergo Shape
Sätt ihop den bakpå med mjuka kardborreband
Beställ nu och vi
skickar tisdag
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 389:-
Graffiti: M/L
(Finns bara 1 på lager) stk.

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti