🎒 Bli redo inför sommaren med Douchebags Desert Khaki - Se de bästa erbjudanden här

Airhole Halsvärmare Gaitor 2 Layer, Tropics

Den perfekta halsvärmaren till de kalla vinterdagarna. Tänk på den som en härlig skidjacka med foder på insidan – men till ditt ansikte. Halsvärmaren är gjord i ett mjukt tyg med ett membran inuti. Detta betyder att den med lätthet står emot ett vattenpelartryck på upp till 10 000 mm. Dessutom är tyget DWR-behandlad (Durable Water Repellant), vilket gör tyget vattenavvisande och extra andningsbart. Den här halsvärmaren håller dig alltså både varm och torr när det snöar, regnar eller blåser!

Airholes Ergo Shape gör denna halsvärmare superbehaglig att ha på sig eftersom den bättre täcker näsan samtidigt som dess form arbetar bra tillsammans med dina goggles om att stänga ute all vind och väder. Airholes Cinch-system består av ett inbyggt resår som lätt kan justeras i nacken, vilket ger dig möjlighet att justera passformen så att halsvärmaren stannar kvar över näsan även när du rör på dig.

”The Airhole” sitter på alla Airholes produkter. Det ger dig chansen att andas helt utan att uppbygga kondens, vilket är en stor hjälp till att hålla dig varm och torr även på de längsta dagarna på fjället.

Denna halsvärmare är gjord nästan uteslutande av material från gamla plastflaskor, som har krossats, smälts och dragits till trådar som passar helt fantastiskt till att göra ansiktsmasker av. Det här är en halsvärmare med bra samvete.

Specifikationer och funktioner
Airhole som är varmgjuten direkt på tyget för ökad hållbarhet
Material: 100 % återanvänd polyester
Vattentäthet: 10 000mm (l)
DWR (Durable Water Repellant)-behandlad
Ergo Shape
Med justerbart cinch-system
Kan användas både som ansiktsmask och halskrage
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 429:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti