SISTA CHANSEN - Mer n 150.000 extra prissnkta varor - Se de bsta erbjudandena hr

Leveransvillkor

Kundtjaenst - Frga

Leveransvillkor

Vanliga villkor och regler

Priser
Alla de upplysta priserna är inklusive moms (25%). Vi tar förbehåll för fel i de angivna priserna, liksom vi förbehåller oss rätten till att ändra priserna utan varsel. (Naturligtvis inte efter att du har gjort din beställning)

Utsålda varor
Det tas förbehåll för utsålda varor och leverantörssvikt.

Försändelse, leverans och ingående av avtal
Leverans sker med Posten, GLS eller DPD. Leverans sker i Sverige. Ingående av avtal på svenska.

Orderbekräftelse
Det visas en kopia av ordrebekräftelsen i förbindelse med att köpet går i genom. Dessutom skickas orderbekräftelsen per e-mail till den adress kunden uppgav i förbindelse med köpet. Orderbekräftelsen kan rekvireras igen vid kontakt på shop@skidresor.com.

Leverans- och expeditionssomkostnader Sverige
Vid beställning är kostnaderna till leverans och expedition 49 SEK (Fri frakt från 499:-). Detta betalas av köpare.

Leverans sker normalt inom 1-3 vardagar, efter att beställningen är mottagen. Är varan försenad kommer du få besked via e-mail eller telefon.

Betalning med Betalningskort
Så snart vi har mottagit din beställning via internet, skickar vi ett e-mail med orderbekräftelse till dig. Detta e-mail kommer innehålla den samlade betalningssumman samt ett ordernummer.

Vid skickandet av varan mottager du ett e-mail med en länk till din faktura/kvitto, som du alltid efterföljande kan hämta online.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerrätten upphör att gälla 14 dagar efter den dag du:
1. har mottagit din vara
2. har fått den sista varan, när det gäller en överenskommelse om flera olika varor som är beställda på samma order och som levereras en och en
3. får det sista partiet eller den sista delen, när det gäller en överenskommelse om leverans av en vara som består av flera partier eller delar.

Du ska inom 14 dagar efter mottagandet ge oss besked om att du ångrar ditt köp. Du ska meddela oss via mejl, telefon eller liknande. I ditt meddelande ska du klart och tydligt berätta att du vill utnyttja dig av ångerrätten. Du kan också välja att använda vårt standardångerformulär och skicka med retur. Den hittar du medskickad med din orderbekräftelse.

Det enklaste för dig är att inom 14 dagar returnera varan till oss, tillsammans med det bytesformulär som du hittar en länk till i det mejl vi skickade till dig när vi skickade iväg varan.

Du kan inte bara ångra köpet genom att vägra ta emot varan utan att du ger oss klart besked om detta.
OBS: Du mister din ångerrätt om du bryter förpackningen på varor som av hygienmässiga orsaker inte lämpar sig att returneras (till exempel solkräm).

Retur och kostnader:
Din beställning ska skickas retur till oss utan onödiga förseningar och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du ångrar ditt köp. Du betalar själv fraktkostnaderna i förbindelse med att skicka tillbaka returvaran. I shoppen, under diverse, kan du köpa en returetikett. Följ länken för att köpa returetikett här.

Varan skickas sedan till följande adress:

Skidresor.com
Damvej 114
DK - 8471 Sabro

Du är ansvarig för varan från det att varan har levererats och vid retur är det ditt ansvar att se till att varan är ordentligt förpackad.

Varans skick när du skickar tillbaka den:
Om du skickar tillbaka varan ska den vara i exakt samma skick som den var när du mottog den. Om originalförpackningen inte medföljer är det risk för att varan inte returneras i samma skick. Etiketter och liknande för inte tas bort från varan. Förutom själva varan, som ska vara ordentligt förpackad, är det en fördel för expeditionen om du skickar med bytesformuläret som du fick i mejlet när vi skickade din vara. Kom ihåg att skicka varan/varorna som paket eftersom det är enda sättet Posten kan ge dig ett kvitto på att du har skickat varan/varorna.

Du är ensam ansvarig för varans minskade värde som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att avgöra varans art, egenskaper och det sätt som varan fungerar på. Med andra ord – du kan testa varan på samma sätt som om du testade den i en fysisk butik.
Om varan är testade utöver vad som beskrivs ovan anser vi den vara använd, vilket betyder att du om du ångrar köpet bara får en del eller inget tillbaka av vad varan kostade, beroende på varans handelsvärde. För att få tillbaka alla pengar retur måste du alltså göra samma sak som i en fysisk butik. Du får testa varan, men inte faktisk användning av varan.

Tillbakabetalning av köpesumman
Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka den summa du har betalat. Om varan har minskat i värde på något sätt, som du är ansvarig för, drar vi av varans värdeminskning från köpesumman. Om du använder dig av ångerrätten, betalar vi tillbaka det du har betalt för varan, utan onödiga förseningar och under alla omständigheter senast 14 dagar från det datum där vi har fått besked om att du ångrar ditt köp. Vi genomför tillbakabetalningen via samma betalningssätt som du använde dig av vid den ursprungliga transaktionen, till exempel till betalkort.

Vi kan hålla kvar tillbakabetalningen tills vi har fått tillbaka varan, med mindre du innan det har visat dokumentation på att ha skickat tillbaka varan.

När du skickar tillbaka din vara erbjuder vi en enkel och smidig returetikett som bara kan användas vi returer. Den kostar 69:- kronor och finns i kategorin Diverse i skidshoppen. Vi rekommenderar att du köper returetiketten hos oss eftersom frakten blir billigare än om du köper returporto/frakt hos Postens serviceställen.


Registrering av upplysningar
Skidresor.com registrerar ditt namn och din adress samt faktura i sitt kundkartotek i förbindelse med köpet. Det görs för att kunder leverar varan till den rätta adressen. Upplysningarna vidareges inte, men Skidresor.com behåller registreringen i fem år, som lagen kräver. Den dataansvarige är företagets ledning. Se dessutom vår persondatapolitik

Reklamationsbehandling
Som konsument har man 3 års reklamationsrätt från varans mottagande, vilket betyder, att du antingen kan få varan reparerad, ombytt, pengarna tillbaka eller avslag på priset, beroende på den konkreta situationen. Detta kräver såklart att reklamationen är berättigad.

Är varan försenad eller har varan ett fel, kan du klaga till nedanstående adress eller telefonnummer. Klagomål över fel på varan ska ske inom rimlig tid, efter at du har upptäckt felet eller borde ha upptäckt felet vid en vanlig genomgång av varan. Du kan klaga skriftligt eller muntligt. Två år efter mottagandet av varan upphör rätten att klaga enligt Köplagens § 83, st. 1, medmindre annat har avtalats.

När Skidresor.com mottager ett klagomål över en vara, behandlas klagomålet snarast möjligt. Ska varan skickas tillbaka till Skidresor.com sker detta utan omkostnader för kunden på berättigade reklamationer.

Om du har klagomål på ditt köp ska du kontakta Skidresor.com på mejladressen shop@skidresor.com. Om vi inte lyckas hitta en lösning, kan du anföra klagomål på EU-kommissionens onlinebaserade klagomålsportal. Du hittar klagomålsportalen här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kontaktupplysningar
Skidresor.com ApS
Damvej 114
DK-8471 Sabro
E-mail: shop@skidresor.com
Tlf: 08-559 24 986
DK: Orgnr. DK36054387
SE: Orgnr. 502077-5820

Har du lust att...

Utskriv sida Utskriv sida

E-mailsida E-mailsida

Skriv en kommentar Skriv en kommentar

Abonnera

Lgg till i favoriter Lgg till i favoriter

Anvndarnas mening (21 rster)

95% thumbs up 4% thumbs down

Vad vill du ge detta svar i omdme?

Till stor hjlp
Inte till ngon hjlp

Tack fr din sikt om denna frga.

Relaterade frgor

Det existerar inga relaterade frgor.

Bifoga dokument

Det finns inga bifogade dokument.

Behver du hjlp?

040 606 08 03
(Stngt / ppnar mndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

F svar p frgor

Vanliga frgor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt frn 499:-
  • 14 dagars ppet kp
  • Prisgaranti