Ortovox Ascent 30 AVABAG, crazy orange

Ortovox Ascent ryggsäck med AVABAG (Airbag) system och inbyggd ryggpanel för långa och säkra resor i offpisten.

Ortovox nya AVABAG teknik är det mest revolutionerande som skett inom lavinryggsäckar på många år. Traditionellt sett har lavinryggsäckar varit både stora och tunga - men inte med AVABAG. Hela systemet väger enbart 690 gram och är något mindre än vad ABS-systemen hittills har varit. Detta har gett AVABAG-systemet "Product of the Year" priset, på den prestigefyllda ISPO-mässan.

De ergonomiskt utformade banden och den skumfyllda ryggpanelen, gör att ryggsäcken passar perfekt mot kroppen och ger en bra viktfördelning. Med D-skifix fästsystem, kan skidorna fästas diagonalt för att garantera optimal bärkomfort. Detsamma gäller om du vill fästa fast snowboard eller snöskor.

Levereras inkl. AVABAG-enhet men utan gaspatron. Observera att stål- och karbon patronerna som är tillverkade för ABS-systemet, inte är kompatibla med AVABAG-modeller. AVABAG-systemet kan, om så önskas, snabbt stängas av eller på monteras på. Det ger en extra säkerhet att av och på monteringen kan ske även med tjocka handskar på.

Specifikationer och funktioner
Material: Nylon 420D + Nylon 100D Ripstop
Inkl. lätt AVABAG airbag-system
Vikt: 1.860 gram (inkl. AVABAG + gaspatron)
Volym: 30 liter
D-Skifix

När du köper en Ortovox ryggsäck med AVABAG systemet, SKA du titta på videon i länken nedan, för att undvika misstag eftersom det är du själv som ska förbereda ryggsäcken - det är inte svårt att utföra, men det är viktigt att titta på videon.
https://www.ortovox.com/uk/services/emergency-equipment/avalanche-airbags/avabag-service-clips/
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 7.999 SEK Spara 8%
SEK 7.294:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-15:30 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti