Ortovox Ascent 40 AVABAG, Blå

Ortovox Ascent 40 ryggsäck med AVABAG (airbag) system och hela 40 liters förvaringsutrymme för långa, härliga och säkra dagar i offpisten. Med denna väskan kan du vara iväg i flera dagar i sträck, då det stora förvaringsutrymmet betyder att du kan ha med både lavinutrustning, extra kläder, första hjälpen-kit, mat och dryck.

Ortovox nya AVABAG teknologi är det mest revolutionerande som har hänt inom lavinryggsäckar på många år. Traditionellt sett så har lavinryggsäckar varit både stora och tunga - men inte med AVABAG. Hela systemet väger endast 690 gram och tar dessutom lite mindre plats än ABS-systemen gjort hittills. Detta har gjort att AVABAG har vunnit priset för "Product of the Year" på den prestigefyllda ISPO-mässan.

De ergonomiskt utformade bärremmarna och den skumfyllda ryggpanelen gör att ryggsäcken sitter perfekt på ryggen, och ger en jämn viktfördelning. Med D-skifix system kan du fästa skidorna diagonalt på ryggen för bäst möjliga bärkomfort. Detsamma gäller om du vill fästa en snowboard eller snöskor.

Levereras inklusive AVABAG, men UTAN gaspatron (som köpes separat). Observera att stål- och carbonpatroner som är tillverkade för ABS system INTE är kompatibla med AVABAG modeller. AVABAG systemet kan blixtsnabbt monteras på eller av efter behov. Detta kan göras även när man bär tjocka handskar, vilket ger extra säkerhet.

Specifikationer och funktioner
Inklusive AVABAG airbag system
Volym: 40 liter
Vikt: 1.980 gram (inkl. AVABAG + gaspatron)
D-Skifix (bärsystem för skidor)
Bärsystem för snowboard, isyxa, stavar och hjälm

Material
Nylon 420D + Nylon 100D Ripstop

OBSERVERA att denna ryggsäck är i storlek regular, vilket passar en rygglängd på 42-50 cm (motsvarar cirka en kroppslängd mellan 170-195 cm).

Vid köp av en Ortovox ryggsäck med AVABAG system, SKA du se de videos som finns i länken nedan, detta för att undgå fel når du själv ska göra väskan klar för användning - vilket inte är svårt att göra, men det är nödvändigt att du ser hur du ska göra det korrekt.
https://www.ortovox.com/uk/services/emergency-equipment/avalanche-airbags/avabag-service-clips/
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 8.499:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-15:30 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti