Ortovox Cross Rider 18 AVABAG, Blå

Ortovox Cross Rider 18 AVABAG är den perfekta ryggsäcken för dagsturer i pudersnö. Volymen på 18 liter är perfekt för att få plats med lavinutrustning, ett extra lager kläder och lite snacks. Det finns ett bärsystem för både skidor, snowboard, isyxa, stavar och hjälm utanpå väskan. Den är även förberedd för vätskesystem vilket är otroligt användbart om du skidtourar (vätskesystemet medföljer dock ej). De ergonomiskt utformade bärremmarna och den stabila ryggpanelen ger en bra viktfördelning, och därmed en fantastisk komfort.

Ortovox nya AVABAG teknologi är det mest revolutionerande som har hänt inom lavinryggsäckar på många år. Traditionellt sett så har lavinryggsäckar varit både stora och tunga - men inte med AVABAG. Hela systemet väger endast 690 gram och tar dessutom lite mindre plats än ABS-systemen gjort hittills. Detta har gjort att AVABAG har vunnit priset för "Product of the Year" på den prestigefyllda ISPO-mässan.

Levereras inklusive AVABAG, men UTAN gaspatron (som köpes separat). Observera att stål- och carbonpatroner som är tillverkade för ABS system INTE är kompatibla med AVABAG modeller. AVABAG systemet kan blixtsnabbt monteras på eller av efter behov. Detta kan göras även när man bär tjocka handskar, vilket ger extra säkerhet.

Specifikationer och funktioner
Inklusive AVABAG airbag system
Volym: 18 liter
Vikt: 1.630 gram (inkl. AVABAG + gaspatron)
D-Skifix (bärsystem för skidor)
Bärsystem för snowboard, isyxa, stavar och hjälm
Höftficka
Toppficka för skidglasögon, mobil etc.
Visselpipa i bröstspännet

Material
600D Polyester

OBSERVERA att denna ryggsäck är i storlek regular, vilket passar en rygglängd på 42-50 cm (motsvarar cirka en kroppslängd mellan 170-195 cm).

Vid köp av en Ortovox ryggsäck med AVABAG system, SKA du se de videos som finns i länken nedan, detta för att undgå fel når du själv ska göra väskan klar för användning - vilket inte är svårt att göra, men det är nödvändigt att du ser hur du ska göra det korrekt.
https://www.ortovox.com/uk/services/emergency-equipment/avalanche-airbags/avabag-service-clips/
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 6.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti