Behöver du hjälp?040 606 08 03

Pieps Micro BT, lavinset

4.999 SEK
Pieps
Säkerhetsset med all basutrustning, inkl. en superkompakt sändare. Läs mer
Midlertidigt udsolgt
  •  Prisgaranti
  •  1-3 dagars leverans
  •  Gratis frakt över 699:-

Beställ nu och vi skickar onsdag.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 375.000 kunder sedan 2008.

Pieps Micro BT, lavinset

Komplett säkerhetsset för offpistentusiasten. Setet består av en av marknadens mest kompakta och intuitiva lavinsändare, samt en lavinspade och en lavinsond.

Pieps Micro BT, sändare
Pieps Micro BT lavinsändare är bland de mest kompakta på marknaden, och otroligt lätt att använda. Med en sändradius på 50 meter och en sökbredd på 50 meter, så är signalen ganska kraftig. tre antenner säkrar optimal precision i sökningen, så du och dina vänner kan jobba snabbare när tiden är knapp.

"
Sändaren använder frekvens 457 kHz, vilket är den internationella standarden (Norm EN300718)."

En av de smarta finesserna med Pieps Powder BT är auto-search-to-send funktionen. Skulle du bli fångad av en ny lavin under sökandet efter andra, och sändaren därför inte rör sig under en viss tidsperiod, så växlar den efter en kort varning automatiskt om sig tillbaka till sändarläge - för din egen säkerhet.

Storleken är endast 106 x 74 x 22 mm (L x B x H) och vikten 150 gram. Sändaren använder ett AAA-batteri, och har en batteritid på 200 timmar, om det är alkalinbatteri, eller 350 timmar, om det är litiumbatteri. Fungerer vid temperaturer mellan -20°C och +45°C.

Pieps Micro BT stödjer iProbe, vilket är smart om du ska hitta flera som är begravda i en lavin.

Pieps Tour T, lavinspade
Lätt och ergonomisk spade med teleskopskaft. Spadens låga vikt gör att du knappt märker att du har den med i ryggsäcken, samtidigt som den är lätt att samla och använda när det ska gå fort.

Spaden är lätt att montera, och det extra långa skaftet på 72 cm gör den mer ergonomisk att använda.

Pieps Probe Aluminium 260, sond
Pieps Probe Aluminium är en enkel sond, vars konstruktion gör att den kan samlas blixtsnabbt. Den kan bli upp till 260 cm lång, och har en beläggning som säkrar optimalt grepp även när man har handskar på. Sonden väger endast 300 gram.

Leverans

Vi skickar paket med både PostNord och DB Schenker.

Om du beställer innan kl 16.00 på vardagar skickar vi ditt paket samma dag, Leveranstiden är oftast då 1-3 vardagar.

Vi lover dig altså 1-2 dages levering fra vores danske lager tæt på Aarhus.

Frakten är gratis vid köp över 699 SEK. Vid köp under detta belopp kostar frakten endast 49 SEK för leverans till postombud.

Returnering

Det är enkelt att returnera paket till oss.

Om du ångrar ditt köp så har du alltid 14 dagars returrätt. Glöm inte att lägga med din följesedel i paketet om du skickar det i retur.

Du hittar returetiketter genom att klicka här: Hitta returetikett..

Din returetikett är gratis när du beställer och laddar ner den men du kommer bli moträknad 79 SEK på det belopp som returneras till dig för returfrakten.

Julklappar kan returneras fram till den 5:e januari.
Vi har prisgaranti på hela sortimentet. Det gäller också denna varan!

Det är viktigt för oss att våra kunder alltid är nöjda när de handlar hos oss. Vi går därför all in på att erbjuda låga priser, snabba leveranser och exceptionell service. Vi har en prisrobot som 24/7 håller koll på konkurrenterna för att kunna erbjuda de lägsta priset. Den gör att vi hela tiden kan matcha priser och säkrar de bästa priserna.

Skulle det ske att vår prisrobot har missat något som är billigare på något annat ställe så matchar vi självklart priset. Det gör vi utifrån de samlade priset på produkten på den andra sidan, priset plus billigaste fraktalternativet.

Så gör du för att använda vår prisgaranti:
Skicka ett email till info@skidresor.com eller ring till oss på 040 606 08 03.

Om våran kundservice inte har öppet kan du också lägga en order på varan där du i kommentarsfältet skriver “Prisgaranti + länk till den andra butiken”. Så ordnar vi att du får det riktiga priset och endast drar pengar för detta.

Krav:
Det är några få och ganska lätta krav som ska vara uppfyllda för att få prisgaranti:
  • Priset som matchas är totalpriset, alltså inkl. Frakt och svensk moms även eventuellt tull.
  • Varan ska finnas på lager på det andra stället med rätt färg och storlek.
Lär känna oss

Skidresor.com är en verksamhet som har drivit webshop sedan 2008. Genom åren har vi haft 375.000+ nöjda kunder och vi har även webshop i Danmark och Norge.

Vår målsättning har alltid varit att bli ledande inom Skidkläder, Skidutrustning och Friluftskläder. Det kräver att vi ger våra kunder en utmärkt service med snabba leveranser och billiga varor som vi vill fortsätta med i framtiden.

Vi är ett snabbväxande team på mer än 20 skidentusiaster. Det är vi som ler snyggt på bilden 🤪

Vi är roliga, leende, ärliga och älskar bra skidåkning.
Skidresor.com kundtjänst

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

 040 606 08 03  shop@skidresor.com
Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 375.000 kunder sedan 2008.