VINTERREA - Se de bästa erbjudandena för: HERR, DAM og BARN. Beställ innan och vi skickar i dag

Db, Little Bastard 60L EVA, Deep Sea Blue

Vissa resor kräver mer utrustning än andra. Oavsett om du bara behöver utrymmet eller du ska iväg på en lite längre tur, så har Little Bastard 60L plats för allt du möjligtvis kan behöva. Denna rymliga resväskan är designad för mellanstora upplevelseturer.

Hela fronten på Little Bastard 60L kan öppnas i en enda rörelse och ger snabb och smidig åtkomst till det du behöver. De invändiga nätfickorna samt den utvändiga toppfickan ser till att du har styr på alla de mindre sakerna som ska vara med på resan.

Trots sin storlek så är Little Bastard 60L otroligt lätt och smidig. Stora lättrullade hjul och ett kraftfullt teleskophandtag gör den lätt att transportera runt, och praktiska handtag på sidan och på toppen gör det möjligt att bära den, när den inte kan rullas.

Little Bastard 60L älskar att dra hela lasset åt dig. Det patenterade Hook-Up systemet gör det möjligt att montera Base 15L, Hugger 30L eller Hugger 60L ovanpå den, och därmed skona dina axlar genom att flytta vikten ner till hjulen.

Med inspiration från hur mänskliga revben skyddar våra viktigaste inre organ, så skyddar Douchebags Rib-Cage konstruktion din dyrbara utrustning. Systemet är konstruerat av starka men lätta ABS ribbor. Denna geniala konstruktion gör att din utrustning kan skyddas maximalt även utan traditionell polstring.

Väskan är en av Douchebags mest klassiska och bästsäljande modeller, som inför hösten 2019 har uppdaterats med hållbara pressade EVA-frontpaneler, vilket ger en grym hållbarhet och ett stilrent utseende.

Specifikationer och funktioner
Längd: 76 cm
Bredd: 37 cm
Höjd: 21 cm
Vikt: 3,2 kg
Volym: 60 liter

Material
Utvändigt: Polyester 600D / TEP 500D x 500D
Foder: Polyester 300D
ABS protection ribbor
EVA


Varan finns även i Scarlet Red, Black Out och Scarlet Red.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 2.499:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti