2117 of Sweden, Freeride 30L

Freeride 30L är en vattenavvisande ryggsäck med en uppbyggning, konstruktion och detaljer som gör att den sitter riktigt bra på ryggen, eftersom man själv kan anpassa de ergonomiska axel-, bröst- och midjeremmarna för att få bästa möjliga passform. Axelremmarna är fodrade så att du ska kunna bära ryggsäcken under lång tid utan att få ont.

Ryggsäcken passar perfekt till vardags, skola, sport, fritid eller skidåkning. Om du vill använda ryggsäcken aktivt, till exempel på en cykel till och från jobbet eller skolan, gör de små ryggpanelerna på den förstärkta ryggplattan så att du inte blir svettig och klibbig på ryggen. På ryggpanelerna finns det en ventilation som avlägsnar den varma luften som vanligen skapas mellan rygg och ryggsäck.

Väskan är försedd med ett stort fack där du kan förvara allt från skolböcker till träningsskor. I det stora facket finns det ett invändigt fack som passar perfekt till en 13 "eller 15" dator. Det finns även en liten ficka på 10x10 cm, för diverse småsaker, som mobiltelefon, plånbok, etc. När ryggsäcken är stängd finns det ett lättillgängligt fack i toppen av ryggsäcken, som är lätt att komma åt. Här kan du förvara saker som du snabbt vill kunna komma åt som t ex vattenflaska, cykellås, ficklampa eller något annat.

Undersidan av ryggsäcken är förstärkt, vilket ger bättre hållbarhet då en ryggsäck ofta slits i botten. På sidan och framsidan av väskan sitter det fästremmar, så du kan knyta fast dina skor, skateboard eller annat. Som en extra funktion finns det möjlighet att ansluta ett vätskesystem som Camelbak och det finns en visselpipa i bröstfickan, så att du kan vissla efter hjälp vid tillfälle av en olycka.

Detta är en superlätt ryggsäck som passar perfekt för dig som saknar en ryggsäck till vardagsbruk eller fritid.

Specifikationer och funktioner
Ergonomiskt designade axelremmar, samt midje- och bröstrem
Förberedd för vätskesystem
1 stort fack med PC-fack till 13"-15" laptop
Mindre ficka för småsaker
Lättillgängligt toppfack
Förstärkt botten
Fästremmar till diverse utrustning
Vattenavvisande material
30 liter
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktpris SEK 49:-
14 dagars öppet köp
Rek. pris 699 SEK Spara 42%
SEK 399:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti