Douchebags, The Hugger 30L, Scarlet Red

Douchebags The Hugger 30L är en genial kombination av en rymlig pjäxväska, praktisk duffelbag och en smart ryggsäck. Denna fantastiska väska, som är godkänd som handbagage av IATA, kommer att följa dig troget hemifrån, genom flygplatsen, och vidare helt upp på berget.

En praktisk och smart ryggsäck som fungerar perfekt som handbagage. Enkel åtkomst till datorfacket gör det superenkelt att snabbt och smidigt komma igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Den rymliga uppdelningen av väskan är maximerad, så att du kan utnyttja den tillåtna storleken på handbagage på bästa möjliga vis.

Det patenterade Hook-Up systemet gör det möjligt att montera en Hugger 30L på en The Douchebag eller Big Bastard 90L och därmed skona dina axlar genom att flytta vikten ner till hjulen.

Med inspiration från hur mänskliga revben skyddar våra viktigaste inre organ, så skyddar Douchebags Rib-Cage konstruktion din dyrbara utrustning. Systemet är konstruerat av starka men lätta ABS ribbor, formade i en vikbar struktur. Denna geniala konstruktion gör att din utrustning kan skyddas maximalt även utan traditionell polstring.

Specifikationer och funktioner
Bredd: 28,5 cm
Höjd: 17,3 cm
Längd: 55 cm
Vikt: 1,4 kg
Volym: 28+2 liter

Material
Utv. material: Polyester 600D / TEP 500D x 500D
Inv. foder: Polyester 300D
ABS protection ribbor


Varan finns även i Black Out, Black Out och Desert Khaki.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.699:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti