☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Accezzi Magnum dubbelt skidfodral på hjul

Accezzi Magnum är ett lyxskidfodral på hjul. Längden kan justeras mellan 160 - 187 centimeter och fodralet är tillverkat i en kraftig och slitstark kvalitet som tål att jämföras med mycket dyrare skidfodral. Skidfodralet har plats för en snowboard på upp till 185 cm eller två par skidor på upp till 185 cm.

Hela fodralet är vadderat så att skidorna inte kan skära igenom och så att utrustningen inuti är ordentligt skyddad. Botten och kanterna är dessutom förstärkta så att du utan problem kan släpa runt med skidfodralet på parkeringsplatser, tågstationer och flygplatser. De två kompressionsremmarna gör så att skidfodralet inte fyller mer än den utrustning som finns inuti, och skiljeväggen i huvudfacket som åtskiljer skidorna, kan läggas ner, om fodralet ska användas till en snowboard.

Fodralet är vattenavvisande så att det inte suger åt sig vatten när det ligger på parkeringsplatsen, och den är tillverkad i extra stark polyester så att den kan hålla till att släpas runt. Botten på fodralet är i slitstark PVC så att fodralet inte slits upp, även om du slänger det på asfalten. Det är även försett med ventilationskanaler så att fukten kan komma ut från fodralet.

Specifikationer och features:
Rymmer 2 par skidor eller en snowboard)
Längd: 160 - 187 cm
Bredd: 36 cm
Höjd: 24 cm
Vikt: 3400 gram
Material: Polyester 600 HD, dubbel PU coating
10 mm vaddering i hela fodralet
Botten i PVC
Skiljevägg i mitten så att skidorna inte skrapar mot varandra
Stora cross-hjul
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.199:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti