Dragon D3 OTG, Maze, Lumalens

Dragon D3 OTG är en skidgoggle i en klassisk design. Glasögonen har en hållbar ram, tre lager skum med mikrofleecefoder mot ansiktet och justerbara fästen som säkerställer en behaglig passform. Det finns både ventilation och beläggning på linserna som ser till så att glasögonen aldrig immar igen. Glasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla.

OTG står för ”over the glasses”. Dessa skidglasögon är specifikt tillverkade till att passa över ett par vanliga glasögon så att du komfortabelt kan ha dem på dig medan du åker skidor

Modellen har en LUMALENS Red Ion-lins till solskensväder och en LUMALENS Rose allround-lins – så är du utrustad. Linserna är 100 % UV-skyddande och belagda med anti-imma-coating på insidan, så att glasögonen aldrig immar igen.

LUMALENS är Dragons egen linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrasten, färgdefinitionen och din uppfattning av djup och konturer i alla slags ljus. Det betyder också att dina ögon inte behöver anstränga sig lika mycket när du åker skidor. Teknologin finns bara på Dragons allra bästa linser.

Specifikationer och funktioner
LUMALENS Red Ion & LUMALENS Rose linse
100 % UV-skydd
Tre lager behagligt skum mot ansiktet
Hjälmkompatibel
Vatten- och smutsavvisande
Reptålig och imfri lins
Large fit
Passar över vanliga glasögon (OTG)


Varan finns även i Black och Echo.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.699:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-15:30 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti