Dragon D3 OTG, Mill/silver, Lumalens

Dragon D3 OTG är en skidgoggle i en klassisk design. Glasögonen har en hållbar ram, tre lager skum med mikrofleecefoder mot ansiktet och justerbara fästen som säkerställer en behaglig passform. Det finns både ventilation och beläggning på linserna som ser till så att glasögonen aldrig immar igen. Glasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla.

OTG står för ”over the glasses”. Dessa skidglasögon är specifikt tillverkade till att passa över ett par vanliga glasögon så att du komfortabelt kan ha dem på dig medan du åker skidor

Modellen har en Dark Smoke lins till solskensväder och en allround LUMALENS Silver Ion-lins. De stora sfäriska linserna ser till så du ser bra i alla riktningar. Linserna är 100 % UV-skyddande och belagda med anti-imma-coating på insidan, så att glasögonen aldrig immar igen.

LUMALENS är Dragons egen linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrasten, färgdefinitionen och din uppfattning av djup och konturer i alla slags ljus. Det betyder också att dina ögon inte behöver anstränga sig lika mycket när du åker skidor. Teknologin finns bara på Dragons allra bästa linser.

Specifikationer och funktioner
Dark Smoke & LUMALENS Silver Ion-lins
100 % UV-skydd
Tre lager behagligt skum mot ansiktet
Hjälmkompatibel
Vatten- och smutsavvisande
Reptålig och imfri lins
Large fit
Passar över vanliga glasögon (OTG)
Beställ innan
 
och vi skickar i dag
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.459:-
Mill: Onesize
(Finns bara 1 på lager) stk.

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti