Dragon NFX2, Lumalens, Lunar

Dragon NFX2 är ännu en av Dragons toppmodeller där design, kvalitet och funktionalitet tillsammans går upp i en högre enhet. Passformen är medium fit.

Armored Venting håller snön ute från ventilationskanalerna, tre lager skum med microfleece-liner gör skidglasögonen otroligt sköna att ha på samt ger en fantastisk passform, och silikon på remmen håller glasögonen på plats. De stora cylindriska linserna säkrar maximalt synfält i alla riktningar, och skidglasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla.

Skidglasögonen är försedda med en Lumalens Gold Ion lins för sol samt en Lumalens Amber lins för mulet och snöigt väder, så har du linser för allt slags väder. De stora cylindriska linserna säkrar ett brett synfält i alla riktningar, och de har 100% UV-skydd samt anti-fog beläggning på insidan så att de inte immar igen.

NFX2 är försedda med Dragons Swiftlock-system så att du blixtsnabbt kan byta lins under alla förhållanden och temperaturer.

Lumalens är Dragons egna linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrast och färgdefinition samt hur du uppfattar konturer i snön. Dina ögon behöver inte anstränga sig så mycket vilket gör det enklare att bara koncentrera sig på själva skidåkningen.

Specifikationer och funktioner
Lins: Lumalens Gold Ion & Lumalens Amber
Kategori: 3 + 1
VLT: 13% + 53%
Tre lager skum + microfleece-liner
100% UV-skydd
Hjälmkompatibel
Vatten- och smutsavvisande
Rep- och imfri lins
Patenterad ramlös design
Swiftlock
Armored Venting
Medium fit
Denna vara kan förhandsbeställas
Levereras från d. 15/11 2019
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.949:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti