Dragon NFXs, Lumalens, Lynxx

Dragon NFXs är den mindre versionen av den stora och mycket populära NFX-modellen. Storleken är dock det enda som skiljer dem åt. NFXs har fortfarande en cylindrisk lins, vilket ger ett brett perifert synfält i alla riktningar. Skidglasögonen har medium fit passform.

Den minimalistiska ramlösa designen är stilren och ger en komfortabel passform. Armored Venting håller snön ute från ventilationskanalerna, tre lager skum med microfleece-liner gör skidglasögonen otroligt sköna att ha på samt ger en fantastisk passform, och silikon på remmen håller glasögonen på plats. Skidglasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla.

Skidglasögonen är försedda med en Lumalens Gold Ion lins för sol samt en Lumalens Amber lins för mulet och snöigt väder, så har du linser för allt slags väder. De stora cylindriska linserna säkrar ett brett synfält i alla riktningar, och de har 100% UV-skydd samt anti-fog beläggning på insidan så att de inte immar igen.

Lumalens är Dragons egna linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrast och färgdefinition samt hur du uppfattar konturer i snön. Dina ögon behöver inte anstränga sig så mycket vilket gör det enklare att bara koncentrera sig på själva skidåkningen.

Specifikationer och funktioner
Lins: Lumalens Gold Ion & Lumalens Amber
Kategori: 3 + 1
VLT: 13% + 53%
Tre lager skum + microfleece-liner
Patenterad ramlös design
100% UV-skydd
Hjälmkompatibel
Vatten- och smutsavvisande
Rep- och imfri lins
Patenterad ramlös design
Armored Venting
Medium fit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.549:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti