Dragon PXV, Eagle, Lumalens

PVX är Dragons hittills mest moderna goggle. Linsen är gjuten i den nyutvecklade Panotech-formen som kombinerar den grymma designen från cylindriska linser med den enastående sikten man får med sfäriska linser. Det minimalistiska och nästan ramlösa designen är stilren och passformen är ytterst komfortabelt. Armored Venting håller ute snön från ventilationskanalerna, tre lager skum med microfleece-lining ger behaglig passform på ansiktet och silikon på remmen håller skidglasögonen på plats. Skidglasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla.

Skidglasögonen har en Lumalens Red Ion-lins till soligt väder och en Lumalens Amber allround-lins. De stora linserna säkerställer maximal sikt åt alla håll. Linserna är 100% UV-skyddande och belagda med anti-fog coating på insidan så att skidglasögonen inte immar igen.

LUMALENS är Dragons egen linsteknologi, som drastiskt förbättrar kontrasten, färgdefinitionen och din uppfattning av djup och konturer i alla slags ljus. Det betyder också att dina ögon inte ska anstränga sig lika mycket när du åker skidor

Specifikationer och funktioner
Lumalens Red Ion & Lumalens Amber linser
Patenterad ramlös design
Panotech Lumalens linser
200% starkare anti-imma-beläggning
100% UV-skydd
Armored venting
Tre lager skum mot ansiktet
Large fit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 2.199 SEK Spara 17%
SEK 1.822:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti