Dragon Rogue, Black, Lumalens

Dragon Rogue är en skidgoggle i en klassisk design. Glasögonen har en hållbar ram och tre lager skum med mikrofleecefoder som säkerställer en behaglig passform, och så är den imfri. Denna goggle är naturligtvis också hjälmkompatibel.

Denna skidgoggle har en LUMALENS Polarized lins, som klarar sig bra i de flesta väder men som är helt fantastisk i solskensväder. Denna lins är polariserad vilket gör att den på ett fantastiskt sätt tar bort i stort sätt allt återsken från snön. Det betyder att dina ögon kan koppla av mycket mer. De stora sfäriska linserna ser till så du ser bra i alla riktningar. Linserna är 100 % UV-skyddande och belagda med anti-imma-coating på insidan, så att glasögonen aldrig immar igen.

LUMALENS är Dragons egen linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrasten, färgdefinitionen och din uppfattning av djup och konturer i alla slags ljus. Det betyder också att dina ögon inte behöver anstränga sig lika mycket när du åker skidor. Teknologin finns bara på Dragons allra bästa linser.

Specifikationer och funktioner
LUMALENS Polarized lins
100 % UV-skydd
Tre lager behagligt skum mot ansiktet
Kompatibel med de flesta hjälmar
Vatten- och smutsavvisande
Reptålig och imfri lins
Medium fit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 1.659 SEK Spara 12%
SEK 1.459:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti