Dragon X2s, Asymbol Iguchi, Lumalens

X2s är den lite mindre versionen av Dragons flaggskepp - X2. Storleken är turligt nog den enda skillnaden mellan de två goggles. Skidglasögonen har en medium passform och en sfärisk lins som gör att du får optimal sikt i alla riktningar.

Skidglasögonen har en massa ny teknologi, som bidrar till en fantastisk komfort, oöverträfflig sikt och användarvänlighet. Armored venting är ett ventilationssystem som håller ventilationskanalerna fria från snö och därmed dina skidglasögon imfria. Tre lager skum med mikrofleecefoder gör glasögonen komfortabla för ansiktet. Glasögonen är naturligtvis hjälmkompatibla och silikonet på remmen ser till så att den sitter kvar där den ska.

Denna google har en LUMALENS Green Ion lins till solskensväder och en LUMALENS Rose lins till snöväder – så är du utrustad. De stora cylindriska linserna ser till så du ser bra i alla riktningar. Linserna är 100 % UV-skyddande och belagda med anti-imma-coating på insidan, så att glasögonen aldrig immar igen.

LUMALENS är Dragons egen linsteknologi som drastiskt förbättrar kontrasten, färgdefinitionen och din uppfattning av djup och konturer i alla slags ljus. Det betyder också att dina ögon inte behöver anstränga sig lika mycket när du åker skidor. Teknologin finns bara på Dragons allra bästa linser.

Specifikationer och funktioner
LUMALENS Green Ion och LUMALENS Rose linser
Tre lager behagligt skum mot ansiktet
Hjälmkompatibel
Vatten- och smutsavvisande
Reptålig och imfri lins
Patenterad ramlös design
Armored Venting
Medium fit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 2.539 SEK Spara 12%
SEK 2.209:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti