POC Fovea Mid Clarity, Actinium Pink

Toppmodell som är framtagen i samarbete med freestyleskidåkaren Aaron Blunck. Den stora linsen har en sfärisk utformning som ger ett maximalt synfält i alla riktningar. Glasögonen har et medium fit, som passar kvinnor och folk med mindre ansikten bättre.

Linsen på denna goggle tillverkas med Carl Zeiss helt nya Clarity teknologi, som på enastående vis boostar kontraster, så att du lättare kan se snön och bergets konturer även när ljusförhållandena är extra svåra.

Skidglasögonen tillverkas med en flexibel ram som följer ditt ansiktes konturer och rörelser i både varmt och kallt väder. För att öka komforten har ramen fått en 3-lagers skumpolstring som ska säkerställa en behaglig passform.

Glasögonen har en kvalitetslins från Carl Zeiss. Linsen är behandlad, så att varken vatten, smuts, olja eller damm kan sätta sig på den. POC:s linser indelas i kategorierna 1-4 där 1 är till molniga dagar och snöväder och 4 är till 100 % sol och molnfritt.

Denna goggle har en allsidig Clarity Spektris Orange lins som är en kategori 2 lins som gör sig superbra i de flesta ljus. Linsen kan naturligtvis enkelt bytas till en annan lins.

Specifikationer och funktioner
Sfärisk form för ett bredare synfält
Ytter- och innerlins i topp PC/CP kvalitet
Flexibel och behaglig ram
Reptålig och anti-imma-lins
3-lagers polstring
Silikon på innersidan av remmen så att den inte glider av skidhjälmen.
Medium fit


Varan finns även i Aragonite Brown och Pegasi Grey/Spektris Orange.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.799:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti