Smith I/O MAG XL, Goggles, Beige

Smith I/O MAG XL är bland de mest moderna skidglasögon på marknaden. I/O MAG XL är konstruerade i lätta och flexibla materialer där linsen sitter helt ut till kanten så ramen inte är synlig. XL-modellen har större linser som ger större och ett optimalt synfält i alla rättningar.

Skidglasögonen kommer med två linser som du superenkelt och snabbt kan byta mellan. Med hjälp av det magnetiska system med 6 magnetfält och två lås sitter linsen fast och kan bytas på bara få sekunder. Du lossnar på de två lås på sidorna, tar av linsen, sätter i den nya och låser igen - smidigare blir det inte.

Linserna har en anti-fog behandling så de inte immar igen under skidåkningen, oavsett väderförhållande och den flexibla Responsive Fit™-ramen samt de 3 lager skum formar sig efter ditt ansikte och skapar den perfekta passformen. Skidglasögonen har ett large fit

Smith I/O MAG XL kommer med en ChromaPop™ Sun Black Gold Mirror lins till sol, samt en ChromaPop™ Storm Yellow Flash lins till molnigt och snöväder, så du har alltid en lins som passar. Alla Smith linser har självklart 100% UV-skydd.

ChromaPop™ teknologin filtrerar två specifika våglängder av ljus där ögonen har svårigheter med att skilja mellan olika färger. När linsen gör det så kan du se kontraster och konturer i snön på ett helt nytt sätt, även under svåra ljusförhållanden. Med en ChromaPop™ lins kan du alltid se hur snön och berget buktar sig - även när ljusförhållanden blir svåra.

Specifikationer och funktioner
Linser: ChromaPop™ Sun Black Gold Mirror + ChromaPop™ Storm Yellow Flash
3-lagers DriWix-skum för ökad komfort
Hjälmkompatibel
Responsive Fit™-ram som formar sig efter ditt ansikte
AirEvac™-ventilation
Inkl. mikrofiberpåse med plats för extralins
Magnetiskt MAG-system gör linsbytet snabbare än någonsin
QuickFit rem med silikonsyning
TLT lens technology för kristallklart synfält
5X™ imfri innerlins
Large fit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 2.499 SEK Spara 20%
SEK 1.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti