SPY+ Marshall, TSL + Vizie, Happy Lens

MARSHALL modellen kännetecknas av att den är varken för stor eller för liten, den passar precis som den ska.

Det helt nya från Spy+ är deras nya linser, som kallas Happy Lens. SPY + försökte att vara innovativa och gå mot strömmen och inte bara följa de andra skidglasögon-märkena. Därför ville de göra ett par terapeutiska glasögon som inte bara gör att du ser bättre, men också gör att du mår bättre mentalt .

Deras Happy Lens gör att de utesluter alla dåliga strålar och bara släpper in de bra, bl.a. de blåa våglängd ljusstrålarna. Studier visar att de gör så att du kommer må bättre då vågorna har en positiv effekt på ditt humör, de stimulerar din hjärna och själ medan du blir mer medveten om din omgivning.

Förutom att få dig på bättre humör, belyser nya linserna konturerna av snö så att du ser ojämnheter bättre. Du får alltså ett par skidglasögon från SPY+ som tar bort alla skadliga och negativa strålar från solen och låter dig få långa våglängd blåa ljusstrålar som höjer humöret.

Du får mycket bättre skidglasögon än dessa där både själva skidglasögonen och linsen är av högsta kvalitet.

Skidglasögonen görs med 3 lager av skum så det sitter bekvämt på ansiktet. Utöver det är den gjort med silikon på insidan av bandet, så att du inte kommer uppleva att skid-glasögonen faller av skidhjälmen. Linserna är imma-fria och säkerställer 100% UV-skydd.

Modellen levereras med populära Happy linser: Happy Rose w/ Dark Blue Spectra + Happy Gray Green w/ Lucid Red, här har du både till sol och molnigt väder.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 1.899 SEK Spara 31%
SEK 1.299:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti