Hestra Army Leather Gore-Tex 3-finger, Skidhandskar, Svart

Dessa är en uppgradering av en av världens mest populära skidhandskar, Hestras Army Leather Heli Ski, som är en skidhandske med lång mudd, bra passform och en handflata av getskinn. Handsken har speciellt rosats för att vara extremt vattentät och ventilerande och för att hålla i åratal, så länge lädret underhålls bra.

Denna versionen av handsken har allt detta, och så har den dessutom fått ett lager GORE-TEX® membran vilket gör att vattentätheten och ventilationen ökar ytterligare. Detta är en 3-fingermodell vilket ger dig en kombination av rörligheten från en normal handske och värmen från en vante.

Materialet på handryggen är tillverkat av Triton-nylon och handsken är fodrad med mjuk Fiberfill polyester som på ett enastående sätt håller värmen. Handskens Wolf Paw© konstruktion skyddar sömmarna och bidrar till en bättre hållbarhet.

Den ena handsken är försedd med en karbinhake så att handskarna kan sättas ihop när du inte använder dem. Denna modell har ett extra högt skaft som går upp över jackärmen.

Denna handske har vunnit åtskilliga test och passar speciellt för dem som åker under hårda väderförhållanden och som endast vill ha det bästa av det bästa.

Specifikationer och funktioner
Material (handrygg): Hestra Triton
Material (handflata): Impregnerat getskinn
Membran: GORE-TEX®
Foder: Fiberfill
3-finger modell
Långt skaft
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.399:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti