Hestra Army Leather Goretex Skidhandskar, Svart

Detta är en uppgradering av en av världens mest populära skidhandskar någonsin. Hestras Army Leather Heli Ski är en skihandske med en lång manschett, en bra passform och en handflata av getskinn. Handsken har särskilt lovordats för att vara extremt vattentät och ventilerande och håller i flera år, sålänge som lädret bli väl underhållet.

Denna version av handsken har allt detta plus ett GORE-TEX®-membran, vilket inte bara ökar vattenbeständigheten, men även andningsförmågan.

Materialet på baksidan av handen är gjort av Tritonnylon och handsken är isolerad med mjukt Fiberfill polyester, som på ett enastående sätt behåller värmen. Handskens Wolf Paw konstruktion skyddar sömmarna och bidrar till att handsken håller längre.

Den ena handsken är utrustad med en karbinhake, så handskarna kan kopplas ihop när de inte används. Denna modell har en extra lång manschett, som räcker över jackärmen.

Denna handsken har vunnit flertalet tester och är tillverkad för de som färdas under hårda väderförhållanden och endast vill ha det bästa av de bästa.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.599:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti