☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Smith Prospect MIPS Skidhjälm, Junior, Mat Blå

Smith Prospect Junior MIPS är den mest teknologiskt avancerade barnskidhjälmen på marknaden. Den eliminerar nämligen behovet för att behöva köpa en ny hjälm till ditt barn varje gång den gamla har blivit för liten.

Med det nya Grow With Me™-systemet kan passformen nämligen anpassas för barn från 2 år, och sen helt upp till 12 år. Det fungerar på det sätt att det inne i hjälmen sitter två liners solitt placerade ovanpå varandra. Den första passar till barn i åldern 2 till 6 år, och när den tas bort så passar hjälmen till barn i åldern 6 till 12 år. Passformen kan dessutom även justeras med hjälp av hjulet som sitter i nacken.

För att skydda ditt barns huvud på bäst tänkbara sätt så är hjälmen försedd med MIPS (Multi-directional Impact Protection System) vilket ökar säkerheten drastiskt om olyckan skulle vara framme. Det betyder att hjälmen har två lager som kan röra sig oberoende av varandra och därigenom bättre absorbera de slag och stötar som kommer in snett på hjälmen istället för direkt på hjälmen.

Hjälmen är även försedd med AirEvac-ventilation som tillsammans med 14 separata ventilationsöppningar säkerställer en jämn luftgenomströmning genom hjälmen så att du alltid kan hålla huvudet kallt.

Specifikationer och funktioner
Grow With Me™-system
MIPS
14 ventilationsöppningar
AirEvac-ventilation
Justerbar passform
Vikt: 450 gram
Certifieringar: EN 1077:2007 Class B och ATSM F 2040


Varan finns även i Matte Black och Matte White.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.399:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti