⚡ Årets julklapp 2020 - Shop här 📢

Cairn Shuffle S-Visor Evolight NXT, Skidhjälm med Visir, Svart

Cairn Shuffle S-Visor Evolight NXT är en perfekt skidhjälm för dig som har glasögon och som har svårt att hitta ett par skidglasögon som sitter bra över dina vanliga glasögon. Hjälmen är även perfekt för dig som bara gärna vill ha hjälm och skidglasögon i ett komfortabelt paket.

Skalet är en hybrid mellan ett ABS-skal och ett in-mold skal som skyddar ditt huvud optimalt, samtidigt som det är otroligt hållbart. Den har justerbar ventilation så att du alltid kan hålla en behaglig temperatur, samt speciellt utformade OSS (Optimized Sound System) öronskydd som gör att du kan höra precis allt som pågår runt omkring dig, precis som om du inte hade en hjälm på.

Till Cairn Shuffle S-Visor medföljer det en fotokromatiskt Evolight NXT® visir som själv skiftar färg (från ljusare till mörkare) beroende på ljusmängden som faller på linsen. Visiret går helt från kategori 1 till kategori 3, och är därmed lika mångsidigt som skidglasögon med utbytbara linser. Detta är speciellt användbart när man åker skidor under varierande ljusförhållanden där det växlar mellan molnigt och sol. Visiret kan höjas och sänkas steglöst, och ersätter helt ett par skidglasögon.

Evolight NXT är utformad för att skapa den bästa optiska kvaliteten på marknaden till alla slags väder. Cairns Evolight NXT är tillverkad i samarbete med Essilor Sun Solutions, marknadsledande när det gäller optiska material. Men vad är det? Det tillverkades ursprungligen som en framruta för militära helikoptrar, vilket gör den mycket hållbar och Scratch-free. Därefter har den vidareutvecklats så att du idag får en lins med en rosa skimmer som ser till att lyfta fram kontraster och ojämnheter i snön. Evolight NXT ger optimal tydlighet och gör att du kan se var du åker, även på dagar med dålig sikt.

Detta genomtänkta koncept kombinerar två av de viktigaste skyddselementen i en enda produkt. En lösning som inte bara är smart, utan även enklare och bekvämare att använda.

Specifikationer och funktioner
Skal: Hybrid ( ABS + In-mold)
Wheel Fit System för perfekt passform
Fotokromatiskt Evolight NXT® visir (kat.1 till 3)
OSS (Optimized Sound System) öronskydd (ej avtagbara)
Avtagbart och tvättbart anti-allergi foder
Justerbar ventilation
Vikt: 600 gram
Certifiering: CE EN 1077B

En hjälm som fungerar bra att köpa online då Wheel Fit systemet säkrar bra passform.


Varan finns även i White Cream och Midnight Patrot.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Byte av julklappar till 5/1
SEK 2.099:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1