Helly Hansen Garibaldi 2.0, Skidjacka, Herr, Grå

Garibaldi 2.0 är producerad med en Helly Tech® Professional 2-layers membran som är helt vind- och vattentät och har en otroligt god andningsförmåga. Jackan är isolerad med Primaloft® Black Eco som är något av de bästa på marknaden just nu. Den är även impregnerat med en DWR impregnering som gör jackan extra vatten- och smutsavvisande.

H2Flow™ är ett temperaturreglering system som utvecklats tillsammans med professionella skidåkare med mångsidighet och komfort i växlande väderförhållanden och varierande aktivitetsnivå. Tekniken håller dig varm genom att lagra varm luft, och ger dig även möjlighet att kyla ner genom ventilationsdragkedjor.

Du kan kontrollera kroppstemperaturen enkelt, tack vare det revolutionerende H2Flow™ -systemet. Den unika blandning av funktioner och materialer som gör att du kan värmas upp, kylas ner och hålla skyddas från väder och vind när det behövs.

När din kroppstemperatur stiger lagrar och behåller de unikt designade luftfickorna värmen du producerar för att hålla dig varm.

Jackan har en 4-ways stretch som ger dig en god rörelsefrihet och passform. Luvan kan komma över hjälmen och utöver det har jackan High Visibility som man ofta ser på Helly Hansens jackor, de skarpa färger gör helt enkelt att du är mer synlig i snön. Jackan har en vattenavvisande YKK dragkedja, velcro runt om handlederna och många funktionella fickor.

Specifikationer och funktioner:
Vattenpelartryck: 20.000 mm
Membran: Helly Tech® Professional
Isolering: Primaloft® Black Eco
Impregnering: DWR
Lifa Pocket™
H2FLOW™ Temperaturreglering system
RECCO- Reflektor
4-Ways stretch
High Visibility på luvan
Vattenavvisande YKK-dragkedja

Material:
Skal: 70% Polyamid, 30% Polyester
Invändigt: 100% Polyester, varav 80% återanvända material


Varan finns även i Uniform Green, Redwood och Trooper.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 3.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti