HEAD V-Shape V4

HEAD V-Shape V4 är en superbra mångsidig skida som är superlätt för den medelgoda skidåkaren att åka på i alla förhållanden. Skidan är allra starkast i pisten där den är lätt att få till att carva runt, samtidigt med att den är tillräckligt bred för att du kan ta den med ut i offpisten bredvid pisten. För dem som gärna vill ha en extra lättåkt skida som de kan utveckla sig på är denna skida alltså perfekt.

Skidan har ERA 3.0 rocker, vilket betyder att skidans spets går lite längre inåt på skidan än på en traditionell skida. Det betyder att skidan inte gräver sig ned när snön blir uppkörd eller djup. Dessutom gör rockern det lättare för dig att inleda svängen, samt att gå snabbt från den ena svängen till den andra.

Skidan har en komposit-kärna som gör att vikten är låg, samtidigt som den gör skidan otroligt lättåkt i alla hastigheter. Den ger motstånd i svängarna, men tar aldrig makten från dig.

Specifikationer och funktioner
Radie: 12,5 m (170 cm)
Sidecut: 132 - 73 - 113 mm (170 cm)
ERA 3.0 rocker
Komposit-kärna förstärkt med kolfiber + graphene
Sidewalls
Bindning: PR 11 - kompatibel med slalompjäxor med GripWalk

Inkl. bindningar och montering

Leverans
Skidorna skickas med DB Schenker/GLS, vilket normalt tar 2-4 vardagar. Om du inte är hemma måste du ange en alternativ leveransadress eller ange en plats där skidorna kan ställas (garage eller liknande - på egen risk).

Vid beställning är det viktigt att du i kommentarsfältet skriver ner din längd, vikt, ålder och längden på dina pjäxor i mm. Till expempel ""280 mm"" så att bindningarna kan monteras korrekt.

Observera att skidorna levereras med förmonterade bindningar och därför inte kan returneras.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 5.569 SEK Spara 35%
SEK 3.569:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti