HEAD V-Shape V6

HEAD V-Shape V6 är en superbra allsidig skida som är superlätt för den medelgoda/avancerade skidåkaren att åka på över hela berget. Skidan är starkast i pisten där den med lätthet carvar runt, samtidigt som den har tillräcklig bredd att du kan ta den med ut i offpisten bredvid pisten. För dem som gärna vill ha en lättåkt skida som de kan utveckla sig på är denna skida alltså perfekt.

Skidan har ERA 3.0 rocker vilket betyder att skidans spets går lite längre inåt på skidan än på en traditionell skida. Det betyder att skidan inte gräver sig ned när snön blir uppkörd eller djup. Dessutom gör rockern det lättare för dig att inleda svängen, samt att gå snabbt från den ena svängen till den andra.

Skidan har en kärna som är tillverkad av en mix av trä och lätt komposit-material. Det betyder att du får en levande skida som ger motstånd i svängarna, men som samtidigt är ganska stabil vid fart.

Specifikationer och funktioner
Radie: 12,8 m (170 cm)
Sidecut: 132 - 78 - 113 mm (170 cm)
ERA 3.0 rocker
Träkärna förstärkt med kolfiber + graphene
Sidewalls
Bindning: PR 11 - kompatibel med slalompjäxor med GripWalk

Inkl. bindningar och montering

Leverans
Skidorna skickas med DB Schenker/GLS, vilket normalt tar 2-4 vardagar. Om du inte är hemma måste du ange en alternativ leveransadress eller ange en plats där skidorna kan ställas (garage eller liknande - på egen risk).

Vid beställning är det viktigt att du i kommentarsfältet skriver ner din längd, vikt, ålder och längden på dina pjäxor i mm. Till expempel ""280 mm"" så att bindningarna kan monteras korrekt.

Observera att skidorna levereras med förmonterade bindningar och därför inte kan returneras.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 6.269 SEK Spara 31%
SEK 4.269:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti