Salomon S/PRO 80 W, Pjäxor, Dam, Svart

Salomon S/PRO 80 W är en mångsidig skidpjäxa med fokus på komfort och passform. Den passar perfekt för nybörjare och medelgoda skidåkare som åker ner för pisten i ett vardagstempo. Salomon själva kallar sin S/PRO-serie för de mest sköna och komfortabla skidpjäxor som de någonsin har tillverkat.

Skalet ser till att du får en solid kraftöverföring från dina ben och ner i skidan, vilket gör det lättare för dig att styra. Innerskon är en My Custom Fit 3D Sports som är förformad vid anklarna, och som med tiden formar och anpassar sig efter din fot så att du får en superkomfortabel pjäxa. Skidpjäxan som helhet är designad så att den är så lätt som möjligt att komma i och ur.

Denna pjäxan är specifikt designad för den kvinnliga foten, vilket betyder ännu högre komfort. Den har även en "Women Calf Adjuster" som gör det lättare att justera pjäxan omkring vaden, vilket gör denna skidpjäxan mer komfortabel för många kvinnor.

Modellen är 100 mm bred (str. 26) vilket passar för de flesta fötter med normal/medium bredd. Den har flex 80 som passar för nybörjare och medelgoda skidåkare som vill ha en komfortabel pjäxa att utveckla sig i.

Specifikationer och funktioner
Flex: 80
Bredd 100 mm (str. 26)
Vikt: 1620 g (per pjäxa)
Women Calf Adjuster
Lätt att komma i
Innersko: My Custom Fit 3D Sports
Fyra spännen
45 mm velcrorem
Nivå: Nybörjare/medelgod
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.499 SEK Spara 17%
SEK 2.895:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti