K2 Recon 100 MV, Pjäxor, Herr

K2 Recon-serien är en prisbelönad serie från K2. Det är en pjäxa som bara väntar på att bli testad i snön! Normalt är performance boots tunga och klumpiga, men med Recon 100 har K2 lyckats göra en kraftfull och stabil pjäxa med låg vikt. Pjäxor blir bättre och bättre år efter år, och idag är det möjligt att producera pjäxor där du fortfarande får mycket power, samtidigt med att de inte väger ett ton.

Är du på jakt efter Power, Performance och låg vikt är detta modellen! Den är perfekt för att ge full gas på de preparerade pister kl. 8.30, såväl som att ta sig ut i den mer uppkörda och tunga slushen/pudret/pucklen i slutet av dagen. Det är en mångsidig pjäxa som reagerar när du pressar ned, utan att vara så styv att du inte har kontroll över den. På K2: s egen FLEX/FEEL-skala där 1 är Playfull och 10 är Precise, är detta nummer 6, som säger att du får en pjäxa med hög komfort och snabb respons.

Recon har en vikt på endast 1650 gram, vilket är bland de lättaste i sin kategori. Detta beror på K2: s Powelite Shell-teknik, som är byggd i 4 olika TPU-material, med de kraftfullaste materialen, där det är mest tryck/behov, och samtidigt har de använt tunnare material, de ställen du vill att pjäxan ska vara mjukt. Ingenjörerna har analyserat var pjäxan behöver mest/minst material, och därmed har de tagit bort överflödig vikt. Pjäxan är lätt att komma in i, eftersom du har använt ett lätt TPU-material runt fotleden för att ge dig en Easy Entry, men samtidigt känns det fast när du lutar dig framåt med skenbenet.

Pjäxan har ett antal av funktioner, bl.a du får fyra kraftfulla spännen plus en 45 mm Velcro Strap som ser till att flytta all din energi från skenbenet ned i skidan. Sist men inte minst kommer den med en Luxfit Pro Liner (inre stövel) som ger en tight passform. Pjäxan sitter tätt runt foten och ger dig bästa möjliga komfort och kontroll. Den inre stöveln anpassar sig efter din fot så att du efter 2-3 dagar kommer att märka en ökad komfort och en inre stövel som sitter som gjutet till din fot.

Pjäxan är tillverkat med en GripWalk-sula som gör det enkelt att gå i, då du får mer vinkel/böjning under sulan än en vanlig pjäxa utan. Därför går du mer normalt. Grip Walk ger också ett bra grepp, eftersom sulan är täckt med gummi och därför minskar du risken för att halka eller falla.

Recon är en avancerad pjäxa som erbjuder mycket bättre funktioner än priset antyder.

Denna modell levereras med en flex på 100 som passar den lätt övade eller övade skidåkare. Den kan pressas i hög fart, men kan även köras i ett lugnt och avslappnat tempo.

Specifikationer och funktioner:
Powerlite Shell
Powerfuse Spine
Energy Interlock
Fastfit Entry
Dual Cuff Alignment
Cantable Outsoles
Grip Walk
Flex: 100
Bredd: 100 (Normal)
Vikt: 1650 g (str. 26,5)
Inre stövel: LuxFit Pro
Rem: 45mm Velcro Strap

Obs: Storlekarna är i den så kallade mondopoint, se storlekguiden för att se hur du hittar den storlek som passar dig.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.799 SEK Spara 13%
SEK 3.299:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti