☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

K2 Spyne 110 HV, pjäxa, herr

Spyne 110 HV är en skidpjäxa som passar perfekt för dig som har åkt mycket skidor och som vill ha en pjäxa med massor av power. Du kommer märka att det är ordentlig kraft i pjäxan så snart du pressar den och den sitter otroligt bra på foten.

Skidpjäxan har en flex på 110 vilket är åt det styvare hållet, så om du känner att du har bra koll på skidåkningen och gärna vill ha en kraftfull pjäxa så är Spyne 110 HV det rätta valet. Med denna flex kommer du att ha full kontroll överallt på berget och du kan åka i hög fart utan att vara orolig för utrustningen.

Innerskon är en varm LuxFit Liner som med tiden anpassar sig efter din fot. På så sätt är du säker på att få en pjäxa som sitter som den ska, är behaglig att ha på hela skidsemestern. Pjäxan har en lästbredd på 100 mm bred vid en storlek 26, vilket gör det till en medium-bred pjäxa som passar de flesta fötter.

Skulle pjäxan inte sitta 100 % som du vill så finns det många olika justeringsmöjligheter så som canting, spännen, vinkel på pjäxan och ett justerbart kardborreband. Sulan är gummibelagd, således att du får ett bättre grepp och inte ramlar så lätt på hala ställen.

Specifikationer och funktioner
Flex: 110
Lästbredd: 100 mm.
Innerpjäxa: LuxFit Liner

OBS: Storlekar anges i de så kallade mondopoint, se storleksguiden för att se hur du hittar den storlek på slalompjäxa som passar dig.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 4.139 SEK Spara 34%
SEK 2.699:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti