☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Salomon QST Pro 90, herr, svart

Salomon QST Pro 90 är en allmountain skidpjäxa med hög prestanda och otroligt låg vikt. Den är perfekt för skidåkare som vill kunna åka både i pisten, och som vill kunna köra offpist. TwinFrame2 skalet ger en solid kraftöverföring från dig ner i skidan, vilket ger en bra kontrollerad styrning. Innerskon med den revolutionerande Endofit-plösdesignen och Motion fit teknologien är designad med fokus på att omsluta din fot totalt men på ett bekvämt sätt utan tryckpunkter, och gör att du kan åka hela veckan utan att få ont i fötterna.

Modellen har en lästbredd på 100 mm som passar normalstora fötter. Pjäxan har flex 90, som passar medelgoda/avancerade skidåkare som vill ha en bra solid pjäxa i många år.

Som en bonusfeature har även QST Pro modellen Motion Flex med en Surlock mekanism, vilket är en gåfunktion som gör att pjäxan kan kan vippas bakåt nästan 90 grader (vilket ger 40 graders rörelseomfång) samt en låsfunktion för när du åker skidor. Motion Flex är en funktion som du kommer uppskatta lika mycket under promenaden till afterskin, som under vandringen/klättringen uppför fjällsidan.

Specifikationer:
Flex: 90
Lästbredd: 100mm

Egenskaper:
TwinFrame2 skal
Endofit™
Motion Flex gåfunktion med Surelock mekanism
35 mm velcro spänne
3 spännen
Pjäxvikt per pjäxa: 1650 g
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.899 SEK Spara 33%
SEK 2.599:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti