Salomon S/PRO HV 90, Pjäxor, Herr, Svart/Röd

Salomon S / PRO 90 HV är en mångsidig pjäxa där komfort och passform är i fokus. Den passar perfekt till den lätt övade eller övade skidåkare som prima kör på pisten i ett behagligt tempo.
Salomon själva kallar denna för den mest komfortabla pjäxa som de någonsin har tillverkat. Denna modell är gjord med extra bredd i förhållande till den vanliga S/PRO modell, med en bredd på 102 mm i en storlek 26.

Skalet på pjäxan ger dig en solid kraftöverföring från dina ben och ned i skidorna vilket gör det lättare för dig att styra. Innestöveln är en My Custom Fit 3D Seamless Performance som är förformad vid anklarna och som gradvis tillpassar sig efter dina fötter så du får en perfekt passform. Pjäxorna är i sin helhet gjorda så de är så lätta som möjligt att komma in och ut ur.

Modellen är tillverkad med en passform för att säkerställa att pjäxan sitter tätt och fast runt foten, precis som en pjäxa skall. du skall alltså inte ha för mycket plats runt om foten så du glider runt i pjäxan. Samtidigt ser de 4 spännen till att du lätt kan justera och anpassa pjäxan så att den sitter så tätt som du önskar.

Modellen har en bredd på 102 mm i framfoten, som därför passar breda fötter. Själva flex är på 90, vilket är lämpligt för en lätt övad/övad skidåkare som vill ha en solid pjäxa i många år. Denna nya modell är tillverkad med ett lättare material än föregångaren, vilket innebär att du behöver göra av med mindre kraft.

Denna S/PRO-serie har vunnit årets bästa pjäxa till pisten i 2020.

Specifikationer och funktioner:
Flex: 90
Bredd: 102 mm (storlek 26)
Vikt: 1.850 g (per pjäxa)
Lätt att komma in
Innestövel: My Custom Fit 3D Sport
Fyra spännen
35 mm velcro strap
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 2.999 SEK Spara 16%
SEK 2.499:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti