☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Salomon X PRO 100, Herr, Svart

Salomon X Pro 100 är en högpresterande allmountain pjäxa med låg vikt och behaglig passform. En av de saker som gör X Pro till en av de bästa på marknaden, är att så fort du tar den på så kommer du att känna att den sitter härligt tätt om foten utan att det blir obehagligt, du kan fortfarande känna att det finns utrymme för att röra på tårna.

Modellen är nämligen utformad med en passform som säkrar att pjäxan sitter tätt och fast om foten, precis som en skidpjäxa ska, utan att du simmar runt i den. Samtidigt så gör de 4 spännena att du kan justera och anpassa pjäxan så att den sitter exakt som du vill.Och som namnet Cruise indikerar, så är komfort det som är i fokus.

Pjäxan passar perfekt för dem som spenderar mest tid i pisten, men samtidigt presterar den även bra om du vill åka lite utanför pisten. Modellen är en "Sport"-modell, så om du vill ut och ge järnet så är detta en pjäxa som lätt kan klara av det.

Skidpjäxans skal ser till att du har en solid kraftöverföring från dig och ned i skidan, vilket ger en bra kontrollerad styrning. Innerskon är en ”My Custom Fit 3D Sport Performance Liner” som är designad med fokus på komfort, så att du kan åka hela veckan utan att få ont i fötterna, och den hjälper dig även att bevara kontrollen över skidan, även vid högre hastigheter.

Modellen är 100 mm bred vilket passar bra för medium/normalstora fötter. Pjäxan har flex 100, som passar för medelgoda/avancerade skidåkare som vill ha en solid pjäxa som fungerar i många år framöver.

Specifikationer och funktioner
Flex: 100
Bredd: 100 (medium/normal)
Hypersoft innersula
My CustomFit 3D Sport Performance liner
35 mm velcro spänne
4 spännen
Vikt per pjäxa: 2075 gram
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.999 SEK Spara 25%
SEK 2.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti