Kilpi Aniela/Rhea, Dam, Blå/Svart

Kilpi Aniela är en skidjacka med slim fit passform som är perfekt om du är aktiv och kvalitetsmedveten.

Den har snölås som håller ute kyla och snö och justerbar nederdel så att jackan sluter tätt och inte halkar upp. Jackan har även en avtagbar huva med syntetisk pälskant, reflexdetaljer samt många funktionella fickor till bl a liftkort och mobil.

Kilpi Rhea är ett par tekniska skidbyxor med många detaljer i dammodell för aktiva och kvalitetsmedvetna skidåkare. De har snölås som håller ute kyla och snö, har justerbar midja samt avtagbara hängslen. Byxorna är tillverkade i ett softshellmaterial som ger dem en mer kroppsnära och feminin passform, samt är fodrade på insidan med ett mjukt och behagligt fleecematerial som gör dem otroligt sköna att ha på.

Kläderna är försedda med ett vattentätt SIBERIUM STRETCH membran med god andningsförmåga, ventilationsdragkedjor under armarna på jackan, samt tejpade sömmar för optimal vattentäthet.

Jackan har en inbyggd värmeslinga över bröstet och på ryggen som aktiveras via en knapp på vänstra armen. För att värmefunktionen ska fungera, så ska den kopplas ihop med en 5.000 mAh eller 10.000 mAh 5v/2A universal powerbank. Du aktiverar systemet med ett långt tryck på knappen tills lampan lyser och uppvärmningen startats. Du kan byta temperaturnivå genom ett kort tryck, och systemet stängs av genom ett långt tryck, tills lampan slocknat och värmen stängts av.

Läs mer om Kilpi Aniela-W, Skidjacka, Dam, Blå
Läs mer om Kilpi Rhea-W, Skidbyxor, Dam, Svart


Varan finns även i Blå, Vit/Svart och Vit/Blå

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 5.048 SEK Spara 40%
SEK 2.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti